20 Aralık Milli piyango çılgın sayısal loto sonuçları açıklandı! MPİ yılbaşı bilet sorgulama ekranı

Milli piyango sayısal loto sonuçları açıklandı! MPİ yılbaşı bilet sorgulama ekranı ise herkes tarafından araştırılıyor. Kullanıcılar, "Milli piyango yılbaşı bilet sorgulama" ya da "2022 milli piyango sorgulama" gibi aramalar yapıyor. İşte MPİ Milli piyango yılbaşı bilet sorgulama ekranı...

20 Aralık Milli piyango çılgın sayısal loto sonuçları açıklandı! MPİ yılbaşı bilet sorgulama ekranı

20 Aralık Milli piyango çılgın sayısal loto sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığı ile yapılacak yılbaşı çekilişi sonuçları gündemi meşgul eden konular arasında. Herkes, "MPİ yılbaşı bilet sorgulama ekranı" na nasıl giriş yapıldığını araştırıyor. Kullanıcılar, ""milli piyango sorgulama" veya "2022 milli piyango sorgulama" gibi aramalara yoğunlaştı. 120 milyonluk ikramiyeye dair detaylar haberimizde...

20 Aralık Milli piyango çılgın sayısal loto sonuçları açıklandı! MPİ yılbaşı bilet sorgulama ekranı - Resim : 1

20 Aralık Milli piyango çılgın sayısal loto sonuçları

20 Aralık sayısal loto sonuçları açıklandı. Bilet sorgulama işlemleri  “millipiyangoonline.com adresinden yapılırken, sayısal çekiliş bu akşam 21:30'da başlayacak ve "Piyango TV" den canlı olarak izlenebilecek.

MPİ yılbaşı bilet sorgulama ekranı

İşte milli piyango çekiliş sonuçlarına ulaşabileceğiniz sayfa...

Süper Loto oyunu nasıl oynanır?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir. 

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper loto kuralları

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

20 Aralık Milli piyango çılgın sayısal loto sonuçları açıklandı! MPİ yılbaşı bilet sorgulama ekranı - Resim : 3

Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori “6 bilen” için kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamı doğru tahmin edilmelidir.
İkinci kategori “5 bilen” için kazanan kombinasyonun 5 numarası doğru tahmin edilmelidir.
Üçüncü kategori “4 bilen” için kazanan kombinasyonun 4 numarası doğru tahmin edilmelidir.
Dördüncü kategori “3 bilen” için kazanan kombinasyonun 3 numarası doğru tahmin edilmelidir.
Beşinci kategori “2 bilen” için kazanan kombinasyonun 2 numarası doğru tahmin edilmelidir.