20 milyon euroluk yıldızın menajeri açıkladı! Fenerbahçe’ye transferden kötü haber!

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği futbolcular arasında yer alan Hırvat futbolcu Mario Pasalic’in menajeri Marko Naletilic, bu duruma ilişkin konuştu. Naletilic, futbolcusunun Atalanta’da kalacağını açıkladı.

20 milyon euroluk yıldızın menajeri açıkladı! Fenerbahçe’ye transferden kötü haber!

Yaz transfer döneminin hareketli takımı olan Fenerbahçe’de orta saha transferi için süre daraldı. 15 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemi öncesi sarı-lacivertli ekibin İtalyan ekibi Atalanta’da forma giyen Mario Pasalic’i kadrosuna katmak istediği öne sürülmüştü.

Futbolcunun son iki maçta yedek başlaması bu iddiaları güçlendirirken menajeri Marko Naletilic bu konuda açıklama yaptı.

20 milyon euroluk yıldızın menajeri açıkladı! Fenerbahçe’ye transferden kötü haber! - Resim : 1

"ATALANTA'DA KALACAK"

Sports Italia’ya konuşan Naletilic, futbolcunun Fenerbahçe’ye transferine kapıyı kapattı. Naletilic, "Türkiye'den bahsedersek yüzde 100 Atalanta'da kalacak. Hiç şüphe yok. İsteseler bile Atalanta, onun yerine başka birini aramak zorunda kalacakları için onu şimdi bile veremez. İlk üç maçta ona yer kalmadı, bu önemli” dedi.

20 milyon euroluk yıldızın menajeri açıkladı! Fenerbahçe’ye transferden kötü haber! - Resim : 2

PASALIC'İN ATALANTA PERFORMANSI 

Transfermarkt’a göre güncel değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 28 yaşındaki Pasalic, çıktığı 202 maçta 45 gol attı, 27 asist yaptı.