Nez'i hayranları tanıyamadı!

2000'li yıllarda ağıza dolanan şarkısı ve danslarıyla popüler olan şarkıcı Nez, imaj değiştirdi. Görünümü için köklü bir değişiklik kararı alan şarkıcıyı hayranları tanıyamadı.

Nez'i hayranları tanıyamadı!

'Sakın Ha' şarkısıyla 2000'li yıllara damga vuran pop müzik sarkıcısı Nez, imaj değişikliğine giderek saçlarını kazıttı. Şarkıları ve danslarıyla bir döneme damgasını vuran şarkıcı Nez Yazıcı, 1,5 yıldır birlikte olduğu tenis antrenörü Gökhan Köksal ile gözlerden uzak aşk yaşıyor.

Önceki gün Instagram hesabından tüm fotoğraflarını silen Nez, saçlarını kazıttıktan sonra çekilmiş bir karesini takipçileriyle paylaşarak kafaları karıştırdı.

Hasta olduğunu düşündüler

Nez'in bu karesini görenler ünlü sanatçının hastalandığını düşündü. İşin iç yüzü kısa sürede ortaya çıktı. Nez'in yaşadığı değişim sonrası Snob Magazin'e konuşan Nez'in sevgilisi Gökhan Köksal, "Kötü bir durum söz konusu değil. Nez, yeni albümü için imaj değişikliğine gitti. 2021 yılında sürpriz projesi sevenleriyle buluşacak" dedi.

Nez'i hayranları tanıyamadı! - Resim : 2

Nez'in sevgilisi Gökhan Köksal'ı da Instagram'da takip etmeyi bırakması ayrılık söylentilerini gündeme getirmişti. Ayrılık iddiasını yalanlayan Gökhan Köksal, "Ayrılık söz konusu değil, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. Şarkıcı Nez, geçtiğimiz yaz ayında Gökhan Köksal'dan evlilik teklifi almıştı.