Tescilli güzel Gizem Karaca çileden çıktı!

2011 Miss Turkey ikincisi Gizem Karaca, Kemal Ekmekçi ile evlenip İzmir’e yerleşti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Karaca son paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü oyuncu fotoğrafına gelen yoruma isyan etti.

Tescilli güzel Gizem Karaca çileden çıktı!

Başarılı oyuncu Gizem Karaca, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı olay yarattı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sık sık paylaşım yapan Karaca, "Sıcak" notuyla yaptığı paylaşım yüzünden takipçileriyle gergin anlar yaşadı.

Tescilli güzel Gizem Karaca çileden çıktı! - Resim : 1

 Karaca, instagram hesabından "Sıcak.com" notuyla paylaşımda bulundu. Karaca'nın paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı.

Tescilli güzel Gizem Karaca çileden çıktı! - Resim : 2

İSYAN ETTİ!

Bir takipçisinin "Orası mı sıcak? Sen bir de Adana'yı gör" şeklindeki yorumuna sinirlenen Karaca, başka takipçilerinden gelen mesajları da paylaşarak, "Neden herkesin söyleyeceği bir şey var? Ben size diyor muyum?" diyerek sitemde bulundu.

 Tescilli güzel Gizem Karaca çileden çıktı! - Resim : 3

Karaca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde: Bazen bahçecilikle uğraşıyorum diye sizlere gösteriyorum. Domatesi ve salatalığı gösteriyorum. Öyle mesajlar geliyor ki yok biberin yaprağı kıvrılmış fazla şey yapmışım, domatesi yanlış asmışım, yok yanlış şeyler yapıyormuşum. Fasulye yemeği yapıyorum paylaşıyorum ona bile ya. Neden bu kadar negatifiz? Neden herkesin söyleyeceği bir şey var? Ben size diyor muyum ya?

 Tescilli güzel Gizem Karaca çileden çıktı! - Resim : 4

TAKİPÇİLERİ Tİ'YE ALDI

Diğer yandan Gizem Karaca'nın "Artık yürürken hikaye attığımda yanlış adım atıyorsun demenizden korkuyorum" demesinden sonra bazı takipçileri olayı tiye aldı. Karaca, bu yorumları "Bazı takipçilerimin mizah anlayışına bayılıyorum. Allahtan siz varsınız" notuyla paylaştı.