Kim Kardashian ve Kanye West çifti boşandı!

2014 yılında evlenen ve dört çocukları bulunan Kim Kardashian ve Kanye West çifti resmen boşandı. Ünlü çiftin sekiz yıllık evliliği dün görülen davada resmen sona erdi.

Kim Kardashian ve Kanye West çifti boşandı!

Boşanma aşamaları epey zorlu geçen Kim Kardashian ve Kanye West çifti resmen boşandı. 2014 yılında evlenen ve dört çocukları bulunan ünlü çiftin sekiz yıllık evliliği dün görülen davada resmen sona erdi.

Birkaç ay önce adını 'Ye' olarak değiştiren ve artık öyle anılmak istediğini açıklayan Kanye West ile Kim Kardashian, sekiz yıl önce ihtişamlı bir törenle nikah masasına oturmuştu.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında yollarını ayırmaya karar verdiklerini açıklayan ikilinin boşanma davası sonuçlandı. Kardashian'ın mahkemede hakimden resmi olarak bekar ilan edilmesi talebinde bulunacağı haberleri yer basında yer alırken, beklenen oldu.

Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul etti. Mahkeme, West'in itirazını dikkate almadı. Yani North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu olan çift, sonunda resmi olarak boşandı. Çiftin dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu henüz netleşmedi.