Öldüresiye dövüp defalarca tecavüz ettiler! Eve gelen kocası korkunç manzarayla şoke oldu

2018 yılında evine giren iki kişi tarafından dövülerek öldürüldükten sonra tecavüze uğrayan kadının davası görüldü. Mahkeme katil iki arkadaşın müebbet hapsine karar verdi.

Öldüresiye dövüp defalarca tecavüz ettiler! Eve gelen kocası korkunç manzarayla şoke oldu

2018 yılında Gerald Aquintey 15 yıllık eşi Rhoderie Estrada'yı evde kanlar içinde görünce şoke oldu. Yarı çıplak, kafasına o kadar vahşice dövülen, şişmiş ve tanınmaz hale gelen karısının ayak ucunda kanlı bir levye vardı.

Ağzı ve burnu kanlar içinde olan karısına suni tenefüs yapmaya çalıştı ancak başarısız oldu. Rhoderie'nin en büyük kızı, babasının "Dişleri dökülüyor," diye bağırdı. "Çok kan var... o öldü." çığlıklarını duydu. Hastaneye kaldırılan Rhoderie'nin 8 darbe sonrası öldüğü açıklandı. 

Polis, Rhoderie'nin vahşice dövülerek öldürüldükten sonra cinsel saldırıya uğradığını belirledi. Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından 22 yaşındaki Yostin Murillo ve 23 yaşındaki David Beak isimli şahıslar, uyuşturucu aldıktan sonra Rhoderie Estrada ile 3 çocuğunun bulduğu eve girdiği ortaya çıktı.

Öldüresiye dövüp defalarca tecavüz ettiler! Eve gelen kocası korkunç manzarayla şoke oldu - Resim : 2

Öldüresiye dövüp defalarca tecavüz ettiler! Eve gelen kocası korkunç manzarayla şoke oldu - Resim : 3

Yostin Murillo ve David Beak, çıkarıldıkları mahkemece kadını öldürdüklerini ancak cinsel ilişkiye girmediklerini söyledi. Mahkeme heyeti de ikiliden DNA testi alınmasını istedi.

DNA testlerinde cinsel saldırı ortaya çıktı

Olayın önceki gün görülen davasında sanıklardan David Beak'in ile kadının vücudundan alınan sperm örnekleri eşleşti. Kanıtların ortaya çıkmasının ardından Beak de suçunu kabul etti. Mahkeme heyeti, Murillo'ya 25 yıl, Beak'a da müebbet hapis cezası verdi.
Kaynak: Haberler