Trabzonspor öyle bir kutladı ki! FIFA paylaştı

2021 - 2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları hız kesmeden devam ediyor. Sadece Türkiye değil, Dünya bu görüntüleri konuşuyor. Trabzonspor'un kupa töreni kutlamalarından fotoğraf paylaşan FIFA, "Şampiyonluk böyle kutlanır" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor öyle bir kutladı ki! FIFA paylaştı

Süper Lig 'in 2021-2022 sezonunda mutlu sona Trabzonspor'da şampiyonluk kutlamaları hız kesmeden devam ediyor. 

Bordo-mavili takımın şampiyonluk görüntüleri ise dünya basınında gündem oldu. Kutlamalardan bir fotoğraf paylaşan FIFA, "Türkiye'de şampiyonluk böyle kutlanır, Trabzonspor ve taraftarları" ifadelerini kullandı.

Paylaşılan fotoğraflarda Trabzonspor bayraklarıyla süslenmiş gemi ve teknelere yer verildi.

FIFA, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzonspor'un denizden başlayan kutlamalarını paylaşarak, "Türkiye'de şampiyonluk böyle kutlanır, Trabzonspor ve taraftarları" ifadelerini kullandı.

İşte o tweet

Denizde kutlandı

Medical Park Stadı'nda gerçekleşen kupa töreni öncesinde Karadeniz ekibi ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden saat 17.00'de deniz yoluyla 'şampiyonlar filosu' oluşturdu.

Bordo-mavililerin denizde yaptığı kutlamalara ise birçok irili ufaklı balıkçı tekneleri ve gezinti tekneleri eşlik etti ve Karadeniz sularını karnaval alanına çevirdi.

Trabzonspor öyle bir kutladı ki! FIFA paylaştı - Resim : 1