UEFA Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul’da oynanacak! 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları belli oldu mu? Şampiyonlar Ligi finali biletleri ne kadar?

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final kura çekimiyle rakiplerin belli olmasının ardından İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin biletleri de şimdiden en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki, 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları belli oldu mu? Şampiyonlar Ligi finali biletleri ne kadar? Şampiyonlar Ligi finali biletleri ne zaman çıkacak? İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul’da oynanacak! 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları belli oldu mu? Şampiyonlar Ligi finali biletleri ne kadar?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı. İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında rakipler de netleşti. Futbolseverlerin gözü şimdiden İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali’ne çevrildi.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ İSTANBUL’DA OYNANACAK!

Şampiyonlar Ligi Finali, 10 Haziran'da İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

2023 UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ BİLETLERİ ÇIKTI MI?

Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi finali saat 20.00’de başlayacak. İstanbul'da oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi finalinin bilet fiyatları henüz açıklanmadı.

Geçtiğimiz sezon Paris'te oynanan finalin bilet fiyatları şu şekildeydi:

Kategori 4: €70

Kategori 3: €180

Kategori 2: €490

Kategori 1: €690

İSTANBUL’DA OYNANACAK ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ BİLETLERİ NEREDEN ALINIR?

2023 Şampiyonlar Ligi final maçı biletleri UEFA'nın https://www.uefa.com/tickets/ adresinden temin edilebilecek.