2023 yılı umre kayıtları ne zaman başlıyor? Fiyatlar ne kadar? Diyanet'ten açıklama geldi

Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar umre kayıtlarının ne zaman başlayacağını ve fiyatları gibi detayları merak ediyor. Peki 2023 yılı umre fiyatları ne kadar, kaç TL? Diyanet tarafından konuya ilişkin açıklama geldi. İşte ayrıntılar…

2023 yılı umre kayıtları ne zaman başlıyor? Fiyatlar ne kadar? Diyanet'ten açıklama geldi

Kutsal topraklara gitmek isteyen Müslümanların heyecanlı bekleyişi sona eriyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yılki umreye ilişkin başvuru tarihi ve diğer detaylara ilişkin açıklama yapıldı. Peki 2023 umre kayıtları, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar…

2023 YILI UMRE KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

DİB tarafından 2023-2024 senesi Umre kayıtlarına dair detaylar paylaşıldı ve kayıtların ne zaman başlayacağı da duyuruldu.

Diyanet’in yaptığı açıklamaya göre, umre kayıtları için başvuruların süresi ve başlangıç tarihi de netleşti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş umre kayıt fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vererek şu cümleleri kullandı:

2023 yılı umre kayıtları ne zaman başlıyor? Fiyatlar ne kadar? Diyanet'ten açıklama geldi - Resim : 1

“2023-2024 Umre döneminde, DİB Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde 15 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla başlayacak. Kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlarımız 10 Temmuz’dan itibaren kayıtlarını gerçekleştirebilecekler. Vatandaşlarımızın çıkacakları bu kutlu yolculuk hayırlı ve makbul olsun.”

2023-2024 UMRE FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Öte yandan 2023 yılı umre fiyatlarına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Konuya ilişkin duyurunun önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.