En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları!

Müslümanlar için özel olan ve müminler için haftalık bayram olarak değerlendirilen Cuma Günü’nün gelmesiyle birlikte pek çok kişi sevdiklerine ve yakınlarına iyi deliklerini, dua ve selamlarını iletmek için anlamlı sözler, mesajlar ve hadisleri sıklıkla araştırıyor. İşte 2023’ün en yeni Cuma mesajları!

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları!

Hz. Muhammed’in ifadesiyle güneşin doğduğu en hayırlı gün olan Cuma günü geldi. İslamiyet’in önemli sembollerinden olan Cuma, aynı zamanda rahmet, bereket, huzurun da adıdır.

Kur’an-ı Kerim’de, “Ey iman edenler! Cuma günü ezan okunduğunda namaz için koşun ve alışverişle meşguliyeti bırakın. Bilesiniz ki bu, sizin için daha hayırlıdır.” buyurulmuştur. Cuma gününü ibadet, dua ve selamlaşma ile geçirecek milyonlarca müslüman, Allah'a kulluk etmeye vesile olan bu özel günün anlamı, önemini anlatan özel mesajlarla ve sözlerle yakınları ve sevdikleri ile kutluyor. Biz de  aileye, arkadaşa, akrabaya gönderebileceğiniz kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli ve resimli yeni ve en güzel Cuma mesajlarını derledik.

2023’ÜN YENİ VE EN GÜZEL CUMA MESAJLARI!

Cuma, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve muhabbetimizi gür bir sedayla haykırdığımız gündür. Bu vesileyle Cumanızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı Cumalar.

Cenab-ı Hak, şehadet sözünün bolluğundan bir saniyemizi bile ayırmasın. Bizleri O'nun yolunda bir ömür sürenlerden, her nefesi ve son nefesi şehadet sözüyle alanlardan eylesin. Cumanız Mübarek Olsun!

Dünyada bir olan sende bin olsun, kâinatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, âmin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları! - Resim : 1

"Allah'ım, günahlarımızın büyüğünü küçüğünü, öncesini, sonrasını, zahirini ve gizlisini affet. Cumamız mübarek olsun.

Tüm dualarınız size ve ailenize sağlık ve mutluluk getirsin. Cumanız Mübarek Olsun!

Allah'ım, şüphesiz Sen her şeye kadirsin, Sen Rahman ve Rahim'sin, Tüm günahlarımızı bağışla ve tüm alçakgönüllü dualarımızı kabul et.

Allah için dua edin, Kuran yanınızda olsun, İslam size gurur versin, Sünnet size ışık olsun.

Cuma, Müslümanların gönüllerinde parlarken, Cuma namazının selâmet ve bereketine mazhar olanlardan olasın. Hayırlı Cumalar.

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları! - Resim : 2

Ey iman edenler! Cuma namazı için ezan okunduğu zaman hemen Allah'ın zikrine koşun. Cumanız Mübarek Olsun!

Cuma Allah'ın sayısız nimet ve rahmetiyle en kutsal gün. Bu cuma, hayatınızı İslam öğretileriyle aydınlatsın ve sizi felaketlerden korusun, Cumanız mübarek olsun.

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları! - Resim : 3

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar...

Hz. Muhammed (SAV) Cuma gününden bahsetmiş ve şöyle buyurmuştur: “Cuma günü bir saat (Müsait zaman) vardır ve eğer bir Müslüman namaz kılarken ona ulaşır ve Allah'tan bir şey isterse, Allah da onun talebini mutlaka yerine getirir. (Buhari).

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları! - Resim : 4

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

Allah bu mübarek günde size ve ailenize sayısız nimetlerini yağdırsın. Hayırlı Cumalar

Cuma, müminlerin gönüllerinde parlarken Cuma Namazının sevabına ve bereketine kavuşan zatlardan olasın. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Allah’a davet eden, salih amel işleyen ve ben gerçekten Müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir? (Fussilet Suresi 33. Ayet)

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları! - Resim : 5

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevla’mın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

Cevahir var iken pul neye yarar, aczini bilmeyen kul neye yarar, herkes bir yol tutturmuş gidiyor, Mevla’ya varmayan yol neye yarar. Hayırlı cumalar…

Allah’ım! Sen affedicisin, Kerim’sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar…

Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Âmin, cumamız mübarek olsun.

Allah’ım musibetin yaşandığı bu günlerde tüm insanlara şifa ve sabır ihsan eyle. Bizleri yeniden Cuma saflarında bir araya getirmeyi nasip eyle. Tüm İslam alemine hayırlı cumalar.

“Kapınıza gelen bir kediye, camınıza konan bir kuşa sırtınızı dönmeyin. Unutmayın ki bu evren bizler kadar onların da. Cumanız mübarek olsun”

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları! - Resim : 6

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun..

Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, Ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma… Amin. Hayırlı Cumalar.

Duaların geri çevrilmeyeceği bugün de rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.

Ey Rabbimiz! Günlerimizi geleceğimize hazırla ve hayatımızı bereketli ve mağfur kıl! Hayırlı cumalar...

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

En yeni Hayırlı Cumalar mesajları 2023! Kısa, uzun anlamlı, dualı, hadisli, ayetli ve resimli ve en güzel Cuma mesajları! - Resim : 7

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun. Cumanız mübarek olsun.

Çok Okunanlar