Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.eleme turunda Avusturya ekibi Sturm Graz’ı ilk maçta 2-0, ikinci maçta ise 1-0 yenerek play-off turuna yükseldi.
Nathan Ake, Mason Greenwood, Romelu Lukaku ve Vedat Muriqi ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe’de ayrılıklar da yaşanıyor.
Son olarak Brezilyalı futbolcu Fred, Brezilya ekibi Atlecio Mineiro’ya İrfan Can Eğribayat ise Gençlerbirliği’ne transfer oldu.
SIDIKI CHERIF, COVENTRY CITY'YE TRANSFER OLDU
Fenerbahçe’de bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-lacivertli takımın genç santraforu Sidiki Cherif, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Coventry City FC’ye transfer oldu.
İNGİLTERE'YE GİTTİ
Dün Gençlerbirliği maçının kadrosundan çıkarılan futbolcu, bugün İngiltere’ye gitti.
BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU
Fabrice Hawkins’in haberine göre Fenerbahçe bu transferden 24,5 milyon euro bonservis bedeli kazanacak. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre bonservis bedeli bonuslarla birlikte 25 milyon euroyu aşacak.
RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Sağlık kontrolü ve resmi prosedürlerin tamamlanması sonrası Fenerbahçe’nin kısa sürede transferi resmi olarak duyurması bekleniyor.
FENERBAHÇE 22 MİLYON EUROYA TRANSFER ETTİ
Fenerbahçe’nin geçen sezon Fransız ekibi Angers’tan 4 milyon euroya kiraladığı Sidiki Cherif’in bonservisini sezon başında 18 milyon euro ödeyerek bonservisini aldı.
CHERIF'İN PERFORMANSI
Sarı-lacivertli takımda, 17 maça çıkan 19 yaşındaki Fransız yıldız, 3 gol, 1 asistlik performans gösterdi.