Sosyal medya fenomeni ve sevgilisi feci şekilde can vermişti! Soruşturma tamamlandı

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve erkek arkadaşı feci şekilde can verdi. Çift kaldırıldıkları hastanede 1 gün arayla hayata gözlerini yumdu.

Sosyal medya fenomeni ve sevgilisi feci şekilde can vermişti! Soruşturma tamamlandı

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Paige Rice, erkek arkadaşı Callum Miller'ın kullandığı otomobilide feci bir kazaya karıştı. Karşı yönden gelen otomobile çarpan lüks otomobil adeta hurdaya döndü. Sosyal medya fenomeni ve erkek arkadaşı Callum, hemen yoğun bakıma alındı. 

Genç fenomen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, erkek arkadaşı da 1 gün sonra yaşamını yitirdi. Kazaya karışan diğer sürücü ise kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. 

Genç çiftin Queensway Tüneli'ne 160 kilometre hızla girdikleri ve çok süratli oldukları öğrenildi. 

Adli tıp raporu çıktı

Bay Miller'ın suçunun süratli sürüş nedeniyle ölüme neden olduğu düşünülerek polis tarafından bir ceza soruşturması olarak ele alındı. Ancak mağdurların koşulları nedeniyle soruşturmada ilerleme sağlanamadı. Adli doktoru Andre Rebello, Paige'in ölüm nedenini travma, Callum'un ölüm nedenini ise travmatik beyin hasarı olarak verdi.

Adli tıp raporunda, Paige Rice ve Callum Miller'ın trafik kazası nedeniyle öldüklerini belirlendi. Adli tıp doktoru Rebello soruşturmayı sonlandırdı.