2671 yılından gelen adam, "Dünya yok olacak" diyerek çok yakınımızdaki bir tarihi verdi

TikTok'ta zaman yolcusu olduğunu iddia eden ve 2671 yılından geldiğini söyleyen bir adamın yayınladığı video büyük yankı uyandırdı. Zaman yolcusu, "Dünyanın yok olmanın eşiğinde" olduğunu belirterek, 23 Mart 2023'e dikkat edilmesi gerektiğini iddia etti.

2671 yılından gelen adam, "Dünya yok olacak" diyerek çok yakınımızdaki bir tarihi verdi

Zaman yolcusu adındaki kullanıcı Eno Alaric, TikTok hesabı üzerinden kullanıcıları ürküten geleceğe dair açıklamalarda bulunuyor. Kendisini 2671 yılından geldiğini belirten kullanıcı dünyanın yok olmanın eşiğinde olduğunu dile getiriyor.

 2671 yılından gelen adam, "Dünya yok olacak" diyerek çok yakınımızdaki bir tarihi verdi - Resim : 1

" İNSANLIĞI BÜYÜK BİR SINAV BEKLİYOR"

Alaric, sekiz haftalık zaman dilimi içinde insanlığı zor bir sınavın beklediğinden söz etti. Dünyanın bir uzaylı istilasıyla karşı karşıya kaldığını belirten Alaric paylaşımıyla kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

 2671 yılından gelen adam, "Dünya yok olacak" diyerek çok yakınımızdaki bir tarihi verdi - Resim : 2

"23 MART 2023 TARİHİNİ İYİ İZLEYİN"

Dünyanın 8 hafta içinde büyük bir kaosa sürükleneceğini ifade eden Alaric sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, “Ev dediğiniz dünya, düşman bir uzaylı türü yüzünden yok olmanın eşiğinde. Dikkat! Ben 2671 yılından gelen bir zaman yolcusuyum. 8000 kişi insanlığın kurtarıcısı olarak seçilecek. 23 Mart 2023 tarihini iyi izleyin” notunu ekledi.