Ünlü model hayır için vajinasının NTF'sini satacak

28 yaşındaki İngiliz model NTF'lerin son zamanlarda elde ettiği başarılardan etkilendi ve hayır yapmak için harekete geçti! Vajinasının NTF'sini satışa çıkardı.

Ünlü model hayır için vajinasının NTF'sini satacak

28 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne, İngiltere'de tanınmış bir ailenin kızı. Güzel oyuncunun ablası da kendisi gibi model ve büyük markalarla çalışmış bir isim.

Güzel model, NTF'lerin son zamanlarda elde ettiği başarılardan etkilendi ve hayır yapmak için harekete geçti. Ünlü isim, Instagram hesabında paylaştığı bir video ile vajinasının NTF'sini satışa çıkardığını duyurdu.

Videonun, kadınların güçlendirilmesini, COVID yardımını, LGBTQIA+ örgütlerini, çevresel nedenleri ve mücadeleyi destekleyen vakfı için para toplamak amacıyla “türünün tek örneği NFT” olarak açık artırmaya çıkarıldığını belirtti.

Okyanus kenarında çekilen videoda güzel manken en doğal haliyle konuşmaya başlıyor. Ekranda yazan yazılar ise Delevingne ve vücudu ile ilgili güçlü mesajlar içeriyor.

“Benim ilk sözüm 'benim'di. benim için bu, bir şeyin en çok benim olduğu anlamına geliyor-vajinam. Ona sahibim. Benim ve kimsenin değil. Onunla ne yapacağımı ben seçiyorum! Ve bunu benden kimse alamaz!”

 

13 Mayıs'ta açık arttırmaya çıkarılan NTF'nin süresi 6 Haziran Pazar günü sona erecek! Herkesin izleyebileceği ama sadece bir kişinin sahip olabileceği bir dijital eser olacak.