29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak mı? 29 Ekim'de metro, metrobüs ve otobüsler bedava mı? Hangi illerde ücretsiz olacak?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Vatandaşlar, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz olacak mı diye araştırmaya başladı. Cumartesi gününe denk gelen milli bayramda hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? Metrobüs, metro, otobüs ve tramvaylar ücretsiz mi? Hangi illerde geçerli olacak?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak mı? 29 Ekim'de metro, metrobüs ve otobüsler bedava mı? Hangi illerde ücretsiz olacak?

Geçtiğimiz dönemde dini ve milli bayramlarda toplu taşımalar ücretsiz hizmet vereceği duyurulmuştu. Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemizde kutlanacak. Milli bir bayram olan 29 Ekim'de toplu taşımalar da ücretsiz bir şekilde kullanılabilecek. Peki hangi illerde ücretsiz toplu taşıma kullanılacak? Ücretsiz yolculuk tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak mı? Metro, metrobüs, otobüs, tramvay ve vapurlarda geçerli mi? 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak mı? 29 Ekim'de metro, metrobüs ve otobüsler bedava mı? Hangi illerde ücretsiz olacak? - Resim : 1

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla toplu taşıma ücretsiz hizmet verecek. Metro, metrobüs, vapur, tramvay tüm toplu taşıma araçları 29 Ekim boyunca ücretsiz olacak. Büyükşehirlerin açıklamalarına göre 29 Ekim tarihinde yolcular İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da toplu taşıma ile ücretsiz bir şekilde seyahat edecek.