3 gündür haber alınamayan 13 yaşındaki 2 çocuk, duyarlı bir vatandaş sayesinde bulundu!

Isparta'da 11 Eylül günü gezmeye çıktıklarını söyleyip bir daha görülemeyen 13 yaşındaki 2 arkadaş, sosyal medyada kayıp ilanını görüp, çocukları ihbar eden duyarlı bir vatandaş sayesinde bulundu.

3 gündür haber alınamayan 13 yaşındaki 2 çocuk, duyarlı bir vatandaş sayesinde bulundu!

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Kumdanlı köyünde ikamet eden, 13 yaşındaki iki arkadaş Hüseyin Ş. ile Uğur A., 11 Eylül akşamı gezmeye çıkmalarının ardından bir daha eve dönmedi. telefonlarını kapatan 2 çocuğa ulaşamayan endişeli aileler, çocukklarının en son salı günü ilçe merkezinde görüldüğü bilgisini aldı. Aramalarını Yalvaç ilçesinde sıklaştıran aileler, bir yandan da sosyal medyada çocuklarının fotoğrafını içeren bir kayıp ilanı paylaştılar.

 

DUYARLI VATANDAŞ İHBARDA BULUNDU

Ailelerin ve polis ekiplerinin arama çalışmalarını sürdürdüğü sırada, 2 arkadaşı Belediye İşhanı'ndaki bir iş yerinde yemek yerken gören bir vatandaş, bu iki çocuğun sosyal medyada kayıp ilanını gördüğü 2 çocuk olduğunu anladı. Hüseyin Ş. ve Uğur A.'nın fotoğraflarını çeken vatandaş, 2 arkadaşı teyit ettikten sonra, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis ekipleri tarafından ifadeleri alınan 2 çocuk, mailelerine teslim edildi.

 

"ÜZERİMDEN YÜK KALKTI"

Evden kaçan ve 3 gün boyunca bulunamayan 2 çocuktan Uğur A.'nın babası Yaşar A., "Allah herkesten razı olsun. Duyarlı vatandaşlarımızın dikkati sayesinde başlarına bir şey gelmeden bulundular. Üzerimden sanki tonlarca yük kalktı. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın" dedi.