3 metre uzunluğundaki dev canavar, plajda aniden ortaya çıktı... Kafasında içini yiyip bitirdiği hayvanın iskeletiyle duruyordu

Bir sahilde kaydedilen görüntü, göz yanılması yaşamanıza ve ilk başta kocaman bir kafası olan sürüngen hayvan gördüğünüzü düşündürebilir. Ancak videonun ilerleyen saniyelerinde gerçek ortaya çıkıyor. Bir deniz kaplumbağasının kabuğunu kırmadan yiyen bir Komodo ejderi olduğu anlaşılıyor. Dünyanın en vahşi ve tehlikeli yaratığının kaplumbağayı yediği anlar dikkat çekti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ilk birkaç saniyede izleyenlerin gözlerini kısarak ne olduğunu anlamaya çalışmasıyla başlıyor. Sahilde çekilen görüntülerde, dev bir koca kafalı kertenkelenin sahilde yürüdüğü anlar gibi görünse de aslında bu sahilde bir deniz kaplumbağa yakalamış Komodo ejderiydi. 

3 metre uzunluğundaki dev canavar, plajda aniden ortaya çıktı... Kafasında içini yiyip bitirdiği hayvanın iskeletiyle duruyordu - Resim : 1

KABUĞUNDAN İÇERİ GİREREK YEDİ

Kaplumbağanın kabuğunu kırmadan kafasını kabuktan içeri sokarak yediği görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi. Dünyanın en tehlikeli yaratığı olan Komodo ejderi, aç kaldığında önüne çıkan her şeyi yiyebilir. Hatta kendi türünden birini bile yiyebilir.