Tecavüz ettiği 67 yaşındaki emekli kadını katletti! Banka kartıyla da...

İskoçya'da yaşanan bu vahşet adeta kan dondurdu. 30 yaşındaki Jason Graham adlı şahıs, tecavüz ettiği 67 yaşındaki emekli kadını öldürdü. Mahkemede, kadını öldürdüğünü itiraf eden Graham'ın olaydan sonra merhumun banka kartıyla da bir paket sigara aldığı ortaya çıktı.

Tecavüz ettiği 67 yaşındaki emekli kadını katletti! Banka kartıyla da...

İskoçya'da 30 yaşındaki Jason Graham, tecavüz ettiği emekli kadını öldürdü. Mahkeme tarafından suçlu bulunan zanlı 67 yaşındaki Esther Brown'a saldırdığını ve öldürdüğünü itiraf etti.

Esther Brown'u yürüyüşte ve kilisede göremeyen yakınları endişe duyarak evini ziyaret etti. Polisi arayan yakınları yaşlı kadını vücudunda çok sayıda kesik ve morlukla evinde ölü buldu.

Tecavüz ettiği 67 yaşındaki emekli kadını katletti! Banka kartıyla da... - Resim : 2

Bir paket sigara satın almış

Mahkeme, Graham'ın geçen yaz gerçekleşen korkunç cinayetin ardından merhumun banka kartını kullanarak bir paket sigara satın aldığını belirtti.

Yargıç Lord Armstrong, mahkemede Graham'a hitaben yaptığı konuşmada, "Şu anda, kendi evinde savunmasız bir kadına karşı mutlak gaddarlık, aşırı ve sürekli şiddet ile karakterize edilen, en ahlaksız eylemleri içeren en ağır suçlardan hüküm giydiniz" dedi.

Avukatı Brian McConnachie QC, Graham'ın saldırıyı "hatırlamadığını" iddia ederek, müvekkilinin travmatik çocukluk olayı ile ilgili olarak travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) tedavisi gördüğünü ve Bayan Brown'ın mülküne girdiği gece 'önemli miktarda' alkol tükettiğini söyledi.

Kuzeninin evine gitmiş

Cinayetten sonra bir akrabasının evine giden Graham, kuzenine "kötü bir şey yaptığını" söyleyerek, polislerin kendisi için geldiğini ifade etmiş.

İlk suçu değilmiş

Graham daha önce de, 2013 yılında yaşlı bir kadına saldırmak ve tecavüz etmekten hüküm giymiş ve 7 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak kayıtlı seks suçlusu 2018'de serbest bırakıldı.

Öte yandan otopsi sonuçlarının ardından kurbanın saldırı sırasında hayatta kalmak için  direndiği de ortaya çıktı.