35 haftalık hamileyken beyin tümörü teşhisi konuldu! Genç anne, bebeğine kuvözde veda etti

35 haftalık hamileyken beyninde tümör teşhisi konulan annenin, vefat etmeden önce kuvöze alınan bebeğiyle vedalaşması yürekleri dağladı.

35 haftalık hamileyken beyin tümörü teşhisi konuldu! Genç anne, bebeğine kuvözde veda etti

İzmir'de 35 haftalık hamileyken beyninde tümör teşhisi konulan 28 yaşındaki Özlem Serbes, organlarıyla da 6 kişiye umut oldu. Doktorların planlamasıyla anne karnından erken doğumla bebek alındı.

Genç kadın, bebeğinin doğumundan tam 1 hafta sonra vefat etti. Anneden geriye ise kuvözde evladına son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı.

6 KİŞİYE UMUT OLDU

35 haftalık hamileyken beyin tümörü teşhisi konuldu! Genç anne, bebeğine kuvözde veda etti - Resim : 1

Özlem Serbes’in eşi Togay Serbes (31) ise vefat haberini alması üzerine ailesi ile birlikte genç kadının organlarını bağışlama kararını verdi. Organ bağışı talebinin kabul edilmesiyle birlikte organ nakli süreci başlatıldı. Organları bağışlanan genç kadın, 6 kişiye umut oldu. Organlar, çeşitli illerde nakil bekleyen hastalara nakledildi.

EVLADINA VEDA ETTİ

35 haftalık bebek ise aynı hastanede kuvöze alındı. Anne Özlem Serbes, kuvöze alınan bebeğini son kez öpüp koklayarak adeta bebeğine veda etti. Genç kadından geriye ise evladını son kez gördüğü, elini tuttuğu fotoğrafı ve mutlu hâtıraları kaldı.

35 haftalık hamileyken beyin tümörü teşhisi konuldu! Genç anne, bebeğine kuvözde veda etti - Resim : 2

Sağlık durumun iyi olduğu öğrenilen bebek ise daha sonra taburcu edildi. Özlem Serbes’in eşi Togay Serbes de, genç kadının defin işlemlerinin ardından hastanede doktorları ziyaret etti.