35 saniyelik video yürekleri dağlamaya yetti de arttı. Böyle bir sadakat ve böyle bir bağlılık görülmedi. Onları bu dünyadaki hiçbir şey ayıramadı

Sosyal medyada paylaşılan 35 saniyelik video yürekleri dağlamaya yetti de arttı. Eşinin öldüğünü gören kuş, başından ayrılmadı, ona derin derin baka baka saniyeler boyunca hareketsiz kaldı. O anları kayda alan kişi, üzgün kuşa dokununca gerçeği fark etti. Ayakta olan kuş, ölen eşinin üzerine düştü. O da hayatını kaybetmişti. Görüntüleri kaydeden şahıs, daha sonra kuşların ölü bedenleri alıp birlikte toprağa gömdü. Görüntüler kısa sürede binlerce kez izlendi.

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri, uzun uzun uzaklara daldırdı. Bazıları ise gözyaşlarına boğuldu. 35 saniyelik video, yürekleri dağlamaya yetti. Görüntülerde, eşinin öldüğünü gören bir kuş, yanında öylece duruyordu.

ÖLÜM BİLE AYIRAMADI

Saniyeler boyunca sadece eşinin ölü bedenine bakan kuşun hareket etmediğini fark eden kişi, kuşa dokununca gerçeği anladı. Zavallı kuşun, saniyeler sonra kalbi durmuş ve hayatını kaybetmişti. Videoyu kayda alan kişi, daha sonra hayatını kaybetmiş kuşların cansız bedenlerini alıp birlikte toprağa gömdü. Doğadaki bu sadakat ve bağlılık örneği izleyenlere ibretlik bir ders oldu. Minik canlıları, ölüm bile ayıramadı.