3,5 yıl boyunca cinsel organından çıkaramadı! Sonunda hastaneye giden kadın doktorları şoke etti

Akıllara durgunluk veren olay Sırbistan'da gerçekleşti. İsmi açıklanmayan kadının cinsel organından çıkan şey doktorları şaşkına çevirdi.

3,5 yıl boyunca cinsel organından çıkaramadı! Sonunda hastaneye giden kadın doktorları şoke etti

İsmi açıklanmayan kadının başına gelenleri duyunca "Daha neler duyacağız" demeden edemeyeceksiniz. Sırbistan’da yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın cinsel organına saç spreyinin kapağını soktu. Daha sonra ise tam 3 buçuk yıl boyunca yabancı cisimle yaşamak zorunda kaldı. Ne kadar çabalasa da kapağı çıkaramayan kadın idrarını tutma konusunda zorluk yaşayınca hastanenin yolunu tuttu.

HENÜZ 19 YAŞINDAYDI

Sırbistan’da yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın henüz 19 yaşındayken cinsel organına saç spreyinin kapağını soktuktan sonra tam 3.5 yıl boyunca yabancı cisimle yaşadı. “Pediatrik ve Ergen Jinekolojisi” dergisinde yer alan tıbbi vaka doktorları da şaşkına çevirdi.

ACİLE AMELİYATA ALINDI

19 yaşındayken vajinasındaki yabancı cismi çıkartmak için girişimlerde bulunan kadın başarılı olamadı. Sağlığına yönelik olarak herhangi bir zararının dokunmadığını düşündüğü için yabancı cismi çıkartma girişimlerini bitiren genç kadın yıllar sonra idrarını tutma konusunda zorluk yaşadığını söyleyerek hastaneye başvurdu. Cinsel organından yabancı cismin çıkartılması için genç kadın acilen ameliyata alındı.