39 suç kaydı var, yok yok: Uyuşturucu, silah, resmi belgede sahtecilik ve daha fazlası! 39 suç kaydıyla sokaklarda özgürce dolaşmış!

Bursa’da, Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler, 39 suç kaydı bulunan bir şüpheliyi yakaladı. 39 suç kaydıyla sokaklarda özgürce dolan şüpheli de yok yok!

Bursa’da Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Merinos Polis Merkez Amirliği’ne bağlı Gece Kartalları, hakkında 39 suç kaydı bulunan A.A.’yı yakaladı. Yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde çıkarken şüpheli adli makamlara teslim edildi.

 NE ARARSAN VAR

 Osmangazi ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirilen operasyonda şüpheli görülen A.A. üzerinde arama yapıldı. Bekçilerin yaptığı bu aramada kişi üzerinde 3 ayrı paket halinde 58.5 gram metamfetamin, 8.7 gram esrar, 1 adet silah, 1 adet kama bulundu. Üstelik kişinin resmi belgede sahtecilik yaptığı da kontrollerde tespit edildi. Yakalanan şahıs, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Merinos Polis Merkez Amirliği’nde yapılan işlemlerin ardından resmi makamlara teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.