40 bin liradan başlıyor! Salgında ilgi arttı

Pandemide ahşap taşınabilir bungalov evlere ilginin arttı. Vinç ve tır yardımıyla her yere taşınabilen evlerin fiyatları ise 40 bin liradan başlıyor.

40 bin liradan başlıyor! Salgında ilgi arttı

Bursalı bir müteahhit Ferdi Dündar, pandemi sürecinde Avrupa’da gördüğü bungalov tarzı evleri, Nilüfer ilçesinde kurduğu tesiste üretmeye başladı. Yaptığı taşınabilir evlere salgın döneminde talepin, yüzde 150 civarında arttığını belirten Dündar, pek çok Avrupa ülkesine de ihraç ettiklerini söyledi.

"Bahçeniz varsa, genişliği 4 metre, uzunluğu da 8 metre olduktan sonra rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Alt temeline de beton dökmüyoruz. Ahşap kazık temel sistemi oluşturuyoruz. Bu şekilde ekolojik yapıyı da bozmuyoruz.TIR ve vinç yardımıyla biz, bu evleri her yere götürüyoruz” bilgilerini veren Dündar, her yere taşınabilen evlerin fiyatlarının da 40-50 bin liradan başladığını kaydetti.

Evlerin tekerlekli olduğunu vinç ya da tır yardımıyla istenilen yere kurulduğunu hatırlatan Dündar, Türkiye’de 81 il için ahşap, taşınabilir evler yaptıklarını belirterek, İngiltere, Almanya, Fransa, Avusturya, Ukrayna gibi büyük ülkelere de ihracatlarının bulunduğunu ifade etti.