42 yaşındaki anne, oğlunun erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını itiraf etti, tepkiler çığ gibi yükseldi

Oğlunun 24 yaşındaki arkadaşıyla ilişki yaşamaya başladığı itiraf eden 42 yaşındaki anneye tepkiler büyüyor. Sosyal medyada paylaşım yapmaya devam eden çift, aralarındaki yaş farkı dolayısıyla gelen tepkilerle dalga geçiyor. Çift, gerçek bir aşka sahip olduklarını söylüyor.

42 yaşındaki anne, oğlunun erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını itiraf etti, tepkiler çığ gibi yükseldi

42 yaşında olan bir anne, oğlunun 24 yaşındaki arkadaşına aşık olduktan sonra çift bir ilişkiye başladı. Aralarındaki yaş farkı sebebiyle, yaptıkları paylaşımlara sosyal medya üzerinden "gereksiz nefret" gönderen kullanıcılara karşılık verdi. Tanya ve Josue 2018'de, Tanya'nın oğlunun evinde tanıştılar. Bu tanışmanın ardından, Tanya 39, Josue ise 21 yaşındayken yeniden bir araya geldiler.

42 yaşındaki anne, oğlunun erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını itiraf etti, tepkiler çığ gibi yükseldi - Resim : 1

EVLENDİLER

Aralarında 18 yaş olan çift geçen yıl evlendi. Sosyal medya hesapları üzerinden, düzenli olarak samimi pozlarını ve flört ettikleri videolarını paylaşıyorlar. Daily Star'a konuşan Tanya, "Çocuklarım onunla bir kaykay etkinliğinde tanıştı. Neredeyse 20 yaşındaydı. Çocuklarım 12 ve 14 yaşındaydı. Onunla takılmak için çok küçük olduklarını hissettim ve çocuklarımdan birkaç gün sonra onunla tanıştım. Evi dolaşmaya başladı ve daha sonra bana yaklaşık bir yıl sonra bana aşık olduğunu itiraf etti ve o zaman onunla bir araya geldik." ifadelerini kullandı. 

42 yaşındaki anne, oğlunun erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını itiraf etti, tepkiler çığ gibi yükseldi - Resim : 2

KORKUNÇ ELEŞTİRİLER YAPIYORLAR

Tanıştıklarında yetişkin olmasına rağmen, etrafındaki ilişkilerine karşı çıkan kişiler anneyi "onu terbiye etmekle" suçladı. Tanya, ilişkilerine yönelik eleştiride bulunan kişileri, aralarındaki yaş farkı sebebiyle çocukken tanıdığı biriyle ilişki yaşamasının iğrenç olduğunu ve herkesin ne olduğunu bilmeden konuştuklarını söylüyor. Tanya "Ama olan bu değildi ve yorumlardaki herkes ne olduğunu bildiğinden o kadar emin ki. Onunla yetişkinken tanıştım. Genç yetişkin evet, ama o hâlâ kendi başına karar verecek yaştaydı. Biz gerçek aşkla gerçek deneyimleri olan gerçek bir çiftiz. Biz insanız, aynı zamanda hislerimiz var. Ve kelimeler incitiyor." şeklinde konuştu. 

42 yaşındaki anne, oğlunun erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını itiraf etti, tepkiler çığ gibi yükseldi - Resim : 3

"SAĞLIKLI VE MUTLU"

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaya devam eden çift, "sağlıklı ve mutlu" bir ilişkileri olduğuna dair güvence vererek nefret edenler karşısında pozitif kalmaya çalışıyor. 15 binden fazla beğeni alan bir paylaşıma şu notu düştüler: "Sağlıklı, mutlu, yaş farkı olan ilişkimiz hakkındaki tüm gereksiz nefret yorumlarını okuduğumuz zaman." dedikten sonra alt kısımdaki açıklama kısmına "Nefret edenler de hayrandır. Tutarlılığınız için teşekkür ederiz."

42 yaşındaki anne, oğlunun erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını itiraf etti, tepkiler çığ gibi yükseldi - Resim : 4

DESTEK VERENLERDE VAR

Bazı takipçileri ise aşklarına saygı duyulması gerektiğini söyledi ve şöyle yazdı: "Güçlü bir çift olarak kalın. Birlikte iyi görünüyorsunuz. Size en iyisini diliyorum." derken bir diğeri, "Pek çok insan o kadar kıskanç ki, sadece kendiniz olmaya devam edin, ikinizi de seviyoruz."