420 gram altın dolu çantası parkta çalındı! Hırsızlık şekli şaşkınlık yarattı!

Adana’da bebeğiyle birlikte parka giden kadının bankta bıraktığı içi altın dolu çantası dakikalar içinde çalındı. Mağdur kadın, "Çantamın içerisinde 420 gram altınım vardı. Düğünde takılan takılarımdı" dedi. Hırsızlığı yapan kişinin ise 9 yaşındaki bir kız çocuğu olduğu öne sürüldü.

420 gram altın dolu çantası parkta çalındı! Hırsızlık şekli şaşkınlık yarattı!

25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana gelen olayda iddiaya göre, Nur Sima K. (27) 1 yaşındaki kızı E.K.’yı parka getirdi. Bir süre parkta oynayan E.K. kaydıraktan kaydığı sırada birisiyle çarpışıp ağlamaya başladı. Anne Nur Sima bunun üzerine kızının yanına koştu. Ardından Nur Sima K.'nın banktaki altın dolu çantası çalındı.

420 gram altın dolu çantası parkta çalındı! Hırsızlık şekli şaşkınlık yarattı! - Resim : 1

YANINDA 420 GRAM ALTIN VARDI

Olay anını anlatan Nur Sima K.,”420 gram altınım çalındı. Diyarbakır’dan 10 gün önce Adana’ya geldim. Çocuk parkında kızım oynarken kaydıraktan kaydığı sırada bizim gelin ile çarpıştı. Bende o an hemen kızıma doğru koştum. 5 dakika sonra bankta olan çantamın yerinde olmadığını gördüm. İçerisinde 420 gram altınım vardı. Düğünde takılan takılarımdı” dedi.

420 gram altın dolu çantası parkta çalındı! Hırsızlık şekli şaşkınlık yarattı! - Resim : 2

“9 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA HIRSIZLIK YAPTIRMIŞLAR”

Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim. Hala altınları aldıktan sonra gömleğinin içerisine saklayarak uzaklaşmış. Çocuğum ağlarken bizi demek ki takip etmişler o sırada çantamı almışlar” diye konuştu.