Melis Sezen'in Altın Kelebek'teki konuşması gündeme bomba gibi düştü! Dekolteli elbisesi ise geceye damga vurdu

47. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' ödülünü kazanan Melis Sezen derin dekolteli elbisesi ile geceye damga vurdu. Sezen'in "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım" sözleri ise çok konuşuldu.

Melis Sezen'in Altın Kelebek'teki konuşması gündeme bomba gibi düştü! Dekolteli elbisesi ise geceye damga vurdu

Zorlu PSM'de gerçekleştirilen 47. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde birçok ünlü isim ödüllerine kavuştu. Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ise  'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisinde kazanan oldu. Sezen, ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşması ve giydiği derin dekolteli beyaz elbisesi ile çok konuşuldu.

Derin dekolteli elbisesi ile geceye damga vurdu

Melis Sezen, gelecek vaadeden oyunculara verilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' ödülünü kazandı. Sahneye ödülü almak için çıkan Melis Sezen, derin dekolteli beyaz elbisesi ile herkesi büyüledi. 

Melis Sezen'in Altın Kelebek'teki konuşması gündeme bomba gibi düştü! Dekolteli elbisesi ise geceye damga vurdu - Resim : 2

Konuşmasıyla olay oldu

Ünlü oyuncu, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşma ile gündeme bomba gibi düştü. Sezen, "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım, kusura bakmayın lütfen. Artık inmem lazım." sözleriyle herkesi şaşırttı.