47 yaşındaki ünlü spiker Burcu Esmersoy, spor yaptığı anları paylaştı. Fiziği görenleri büyüledi

Ünlü spiker Burcu Esmersoy’un sosyal medya paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Sağlıklı yaşam tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Esmersoy’un fit vücudunu görenler hayran kaldı.

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Esmersoy,  Akmandil ile iki yıllık ilişkilerini 2 Eylül'de nikâh masasına taşımıştı. Evlilik teklinin geldiği İtalya'da gerçekleşen düğünle dünyaevine giren çift, ikinci düğünlerini ise 7 Eylül'de yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yapmıştı.

47 yaşındaki ünlü spiker Burcu Esmersoy, spor yaptığı anları paylaştı. Fiziği görenleri büyüledi - Resim : 1

PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU 

Burcu Esmersoy’un son paylaşımı ise dikkatleri üzerine çektirdi. Son olarak yayınladığı spor videosuyla gündeme oturdu.

47 yaşındaki ünlü spiker Burcu Esmersoy, spor yaptığı anları paylaştı. Fiziği görenleri büyüledi - Resim : 2
 
İTALYA’DA NİKAH MASASINA OTURDULAR
 
 Düğünde basın mensuplarının röportaj isteğini kırmayıp, eğlencesini yarıda kesen Esmersoy, "İkinci düğünümüzü yapıyoruz. Bodrum'da da bir düğün yapacaktık ama çok yorulduk, orada düğün olmayacak. İtalya'ya gelemeyen arkadaşlarımız için burada da düğün yapalım istedik. Kız kardeşim normalde İtalya'ya gelecekti ama ayağını burktuğu için gelemedi. Bu düğün sadece onun için yapılmış gibi oldu aslında" demişti.

47 yaşındaki ünlü spiker Burcu Esmersoy, spor yaptığı anları paylaştı. Fiziği görenleri büyüledi - Resim : 3

"UMARIM BİR ÖMÜR MUTLU OLURUZ"

Nazım Akmandil ise "Çok güzel bir beraberliğe adım attık bugün. Umarım bir ömür mutlu oluruz" sözleriyle duygularını dile getirmişti.

"ÇOCUK YOK "

İkinci düğün sonrası hamile olduğuna dair haberler çıkan Burcu Esmersoy, "Çocuğun ç'si bile yok" diyerek, söz konusu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.