Bursa'da iğrenç olay! 5 yaşındaki küçük kızı arka sokağa götürüp zorla öptü

Bursa'da evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki çocuğu öpen daha sonra da kaçırma girişiminde bulunan sapık, mahalle sakinleri tarafından yakalanıp feci şekilde dövüldü. Olay güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Yıldırım ilçesinde 45 yaşındaki bir fabrika işçisi, evinin önünde oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu alıp arka sokağa götürüdü. Arka sokakta küçük kız çocuğunu öpen şahsı fark eden mahalle sakinleri, zanlıyı yakalayıp tekme tokat dövdü. Ağzı burnu kırılan ve kanlar içinde bırakılan Murat Ö., polise teslim edildi. Zanlı M.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Böyle insanlara en ağır ceza verilmeli"

Mahalle sakinleri evlerinin önünde yaşanan olaya isyan ettiler. Çocuklarının sokakta oynadığını belirten mahalle sakinleri, "Diğer çocuklar koşarak, 'Anne küçük Z.'yi götürüyorlar' dediler. Bizim koşmamızla sapık kızı bırakmış. Mahalle sakinleri yakaladı. Böyle insanlara en ağır ceza verilmeli" dediler.
Sapığın olayın yaşandığı mahalleye yakın bir yerde oturduğu öğrenilirken, yaşananlar ise bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Zanlı tutuklanarak ceza evine gönderildi

Şüphelinin olayın yaşandığı mahalleye yakın bir yerde oturduğu öğrenilirken, yaşananlar ise bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlı M.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.