Amerika'da öğretmen 5 yaşındaki öğrencisini tekmeledi

Kütüphane dersinde yerdeki öğrencisini tekmeleyen öğretmen kameraya yakalandı. Öfkeli öğretmen meslekten men edildi.

Amerika'da öğretmen 5 yaşındaki öğrencisini tekmeledi

Amerika Kansas'ta Blujacket Flint ilköğretim okulunda ana sınıfı öğretmenliği yapan Crystal Smith, kütüphane dersinde bir öğrencisine şiddet uygularken kameralara yakalandı.

Kızı eve geldiğinde okuldaki gününün nasıl geçtiğini soran anne, "Öğretmenini sevmiyorum. O kaba biri. Bana vurdu" yanıtını alınca durumu araştırmaya karar verdi. Çocuğunun vücudunda darp izine rastlayan anne durumu derhal okula bildirdi. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan çocuk, öğretmeninin kendisine vurduğunu söyleyince kamera görüntüleri izlendi.

Önce kontrol sonra tekme

Olay sırasında arkadaşları ile birlikte sınıfta olan küçük çocuk, dersin bitmesinin ardından gitmek istemiyor ve kitapların olduğu raflardan birine saklanıyor. Öğretmeni Cyrstal Smith ve kütüphane görevlisi ise bu durumun farkına varıyor. Bir süre çocuğun kendi halinde çıkmasını bekliyorlar ancak küçük çocuk olduğu yerde duruyor. Bu sırada öğretmen ve kütüphane görevlisi konuşmaya devam ediyor.

Ardından çocuğun yanına yaklaşan öğretmen önce kolundan çekerek yere yatırıyor. Bir süre kütüphane görevlisi ile konuşmaya devam ediyor. Kütüphane görevlisi arkasını döndüğü anda ise küçük çocuğu teklemiyor.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından açılan soruşturma ile öğretmen kovuldu.