Tatlı alıp kandırdı, sonrası korkunç...

59 yaşındaki adam, 12 yaşındaki çocuğu tatlı alarak kandırdı. Ardından terk edilmiş bir binaya götürdüğü önce tecavüz etti, ardından öldürdü. Bununla da kalmadı cansız bedenine...

Tatlı alıp kandırdı, sonrası korkunç...

12 yaşındaki çocuk futbol antrenmanından dönüyordu. O sırada yanına yaşlı bir kişi yaklaştı. Kendisini tanıttı ve çocuğun güvenini kazanmaya çalıştı. Bunu sağlamak için de kendisine tatlı almayı teklif etti.

Küçük çocuk futbol antrenmanının ardından kendisine gelen bu teklifi reddedemedi. Birlikte tatlıcıya girdiler ve istediği tatlıları aldı. Yaşlı adam tatlıların parasını ödedikten sonra birlikte yüzümeyi önerdi. Tatlı alınca güvendiği adamın yapacaklarından habersiz olan çocuğun bu teklife "evet" demesi korkunç sonu hazırladı.

59 yaşındaki sapığın çocuğa tatlı aldığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
59 yaşındaki sapığın çocuğa tatlı aldığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

İnsanların kalabalık olduğu bölgeden yaşlı adamla birlikte uzaklaşan çocuk kan donduran olay neticesinde hayatını kaybetti. Adam çocuğu terk edilmiş bir binaya götürdü. Görgü tanıklarının iddialarına ve kamera kayıtlarına göre adam çocuğun kolunu bir an olsun bırakmadı. Çocuğun her an korkup kaçabileceğini biliyordu. Yolda yürürken bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler bu olayı doğruluyor.

Tecavüz etti, öldürdü, tekrar tecavüz etti...

Terk edilmiş binaya çocuğu sokan 59 yaşındaki sapık küçük çocuğa önce tecavüz etti. Ardından da korkunç olayı gizlemek için çocuğu öldürdü. Ardından ise yeniden tecavüz etti. Adli tıp raporları kan donduran ifadelerle doldu.

Sapık ve çocuğun cansız bedeni burada bulundu...
Sapık ve çocuğun cansız bedeni burada bulundu...

Ailesi eve dönmeyen çocuklarını bulabilmek için aramaya başladı. Bir yandan da polise haber verdiler. Ekipler, küçük çocuğun cep telefonunun sinyallerini terk edilmiş binanın yakınında bulunan parkın olduğu alana kadar takip etti.

Bölgede yapılan arama sırasında tüm polislerin dikkatini çeken terk edilmiş binada küçük çocuğun cansız bedeni bulundu. Üstelik çocuk yalnız değildi. Üzeri bez parçalarıyla örtülmüş bir kanepenin üzerinde yatan bir adam vardı.

Yüzü kana bulanmıştı

Polislerin içeri girdiğini gören adam hızlıca ayağa kalkarak pantolunu giydi. Yüzünden hala küçük çocuğun kanı vardı. Memurlar binada yaptıkları aramada kısa süre içinde çocuğun cansız bedenini buldu. Polis kimliğini açıklamadığı adamın evsiz bir adam olduğunu ve bölgede ikamet ettiğini açıkladı.

Yerel basında çıkan haberlere göre adam tüm suçlamaları kabul ederek yaptığı tüm sapıklığı kabul etti. Tutuklanan adamın ömür boyu hapis ile cezalandırılması bekleniyor.

Ukrayna Rodion'a ağlıyor

Polis sözcüsü Ludmyla Kopylenko, 12 yaşındaki Rodion Volkov'un gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu ifade ederek, ailesinin ve etrafındaki tüm arkadaşlarının harap olduğunu söyledi. Okulunda ve futbol eğitimi aldığı akademide anma töreni düzenlenen Rodion için Dnipro'da da kampanya başlatıldı. Küçük Rodion'un isminin yaşatılacağı açıklandı.

Ukrayna'da son dönemde artan şiddet ve çocuk kaçırma olaylarının önüne geçebilmek için sürekli uyarılar yapılıyor ve ailelerden çocuklarını daha fazla korumaları isteniyor.