6 gollü maç! Konyaspor'a takılan Beşiktaş ikincilik şansını kaybetti

Sahasında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş 3-3 berabere kalarak Spor Toto Süper Lig'de ikincilik şansını kaybederek üçüncü oldu.

6 gollü maç! Konyaspor'a takılan Beşiktaş ikincilik şansını kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında sahasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan mücadele 3-3'lük eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini; 6'da Gedson, 41'de Muleka ve 62'de Tayfur Bingöl attı. Konyaspor'un sayıları 45+2'de Oğulcan, 47'de Mahir Emreli ile 51'de Pozuelo'dan geldi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 2 DEĞİŞİKLİK
Şenol Güneş, Konyaspor karşısında son oynadıkları Kasımpaşa müsabakasının 11’ine göre 2 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam, Necip Uysal ve Arthur Masuaku’nun yerine Omar Colley ve Umut Meraş’a şans verdi. Kartal, Konyaspor’a karşı şu 11 ile sahaya çıktı:
“Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Welinton De Souza, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar”

6 gollü maç! Konyaspor'a takılan Beşiktaş ikincilik şansını kaybetti - Resim : 1

ATIBA İÇİN VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Beşiktaş, 10 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek Atiba Hutchinson'a veda töreni düzenledi. Siyah-beyazlı futbolcular sahaya arkasında Atiba'nın forma numarası 13'ün yer aldığı ve İngilizce "Teşekkürler Atiba" yazan tişörtlerle çıkarken, orta saha yuvarlağına "Ayrılıklar da sevdaya dahil" yazılı bir pankart açıldı.

Takım arkadaşlarından sonra anonsla sahaya çıkan tecrübeli futbolcuyu, Beşiktaş taraftarlarının yanı sıra ısınmaya devam siyah-beyazlı ve Konyasporlu oyuncular da alkışladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba'ya çiçek ve plaket verirken, kapalı tribünde yer alan taraftarlar, tribünlere çağırdığı Atiba'ya çiçek ve konfeti atarak veda etti.

6 gollü maç! Konyaspor'a takılan Beşiktaş ikincilik şansını kaybetti - Resim : 2

BEŞİKTAŞ İKİNCİLİĞİ KAYBETTİ
Bu sonucun ardından Beşiktaş ikincilik şansını kaybetti. Siyah-Beyazlılar, sezonu 78 puanla 3. sırada tamamladı. Konyaspor ise 51 puanla ligi 8. sırada bitirdi.