6 Şubat unutulmadı

Ünlü Modacı Melahat Şencan’ın Jamila Sarah markası ‘Ölçülü giyim’ defilesi İstanbul’un önde gelen tarihi mekanlarından Olden 1545’de gerçekleşti. Defilede 11 İli kapsayan 6 Şubat 2023 büyük deprem felaketi unutulmazken salonda hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

6 Şubat unutulmadı

Demet Şener ile Wilma Elles’in baş manken olarak yer aldığı koreografisini Asil Çağıl’ın yaptığı defileye Berrin Zorlu, Buket Taşdelen, Arzu Kunt, Zafer Kozanoğlu, Akp İstanbul Milletvekili Yıldız Konal Süslü ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci gibi cemiyet, siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Görkemli Organizasyon Semra Türk ve Ceren Hatipoğlu imzası taşıdı.

6 Şubat unutulmadı - Resim : 1
Arzu Kunt - Buket Taşdelen

 

6 ŞUBAT UNUTULMADI

Defilede 11 İli kapsayan 6 Şubat 2023 büyük deprem felaketi unutulmazken salonda hayatını kaybedenler için bir dakika saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu.

6 Şubat unutulmadı - Resim : 2

MELAHAT ŞENCAN: AYLARCA EKİBİMİZLE UĞRAŞTIK

Defilenin ev sahibi Melahat Şencan, “Aylarca ekibimizle birlikte uğraştık. Umarım bu enerji herkese yansır. Markanın ismi Jamila Sarah küçük kızımın isminden geliyor. Bunun olmasının sebebi kızım doğduğunda bana çok mutluluk verdi ve bereket getirdi. Dileğim markaya da taşıması” dedi.

6 Şubat unutulmadı - Resim : 3
Melahat Şencan

 

KOLEKSİYON 150 PARÇADAN OLUŞUYOR

Koleksiyonundan bahseden Şencan, "150 parçadan oluşuyor burada ise yarısını göstereceğiz. Kraliyet ailesi Ölçülü giyimin öncülerinden olduğu için bu şekilde hazırlamaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

DEMET ŞENER: ÖLÇÜLÜ GİYMEYİ ÖNEMSİYORUM

Defilenin baş mankenlerinden Demet Şener podyumlarda halen tercih edilmesi ile ilgili olarak; “Podyumda mutluyum beni hala tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Provalarda güzel zaman geçirdik ve heyecan yaşadık. Artık buna davetlilere sunacağız” şeklinde konuştu. Şener, "Ben Ölçülü giymeyi önemsiyorum. Yerine göre de kadın ne giyeceğini bilmeli diye düşünüyorum. Ve bu zamanlarda kaçtı diyebilirim “dedi.

6 Şubat unutulmadı - Resim : 4
Demet Şener- Melahat Şencan - Wilma Elles - Yeşim Akıncı

 

Podyumlarda 30. yılına yaklaşan Şener, “Bu iş severek yapılması gereken çok gözde bir iş ve ben de en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Demet Şener evlilik sorusuna ise “Ben Tolga ile gönülden bağlıyım. Evlilik olur mu bilmiyorum. Hiçbir beklentim yok, şart değil” diye konuştu.

WILMA ELLES: MANKENLİĞİ SEVİYORUM

Wilma Elles oyunculukta olduğu kadar podyumlarda iddialımısınız? sorusuna, “Boyumdan dolayı her zaman mankenlik yaptım. Mankenliği seviyorum ve çok hoşuma gidiyor. Her kadın bence prensestir dedi. Üçüncü çocuğunu geçtiniz aylarda Doğumdan sonra nasıl bu tempoya hemen adapte oldunuz sorusuna ise Elles; “Benim çalışmaya başlamam 14 gün sürdü doğumdan bir önceki akşam Los Angelesta ve etkinlikteydim döndüm doğurduğum ve 14 gün sonra tekrardan işe döndüm. Bunun bu şekilde olması önceden kadınlar tarlalarda çalışıyor bebeklerini üstünde taşıdıkları için ben de bu şekilde onları düşünüp böyle motive ediyorum. Bebeğimi de buraya getirdim çünkü daha çok küçük ve onu besliyorum” ifadelerini kullandı.

6 Şubat unutulmadı - Resim : 5
Yeşim Akıncı

 

"GÜZEL VE ÖLÇÜLÜ GİYİNME İNSAN PSİKOLOJİSİNE ÇOK İYİ GELİYOR"

Podyumda yürüyen isimlerden ünlü psikiyatrist Yeşim Akıncı "Güzel ve ölçülü giyinmenin uzman gözüyle değerlendiriyorum insan psikolojisine çok iyi geliyor” diye konuştu.