Evlat edindiği çocukla evlendi

Endonezya Güney Sumatra'da 65 yaşındaki bir büyükanne, 24 yaşındaki evlatlık oğluna evlenmesi gerektiğini söyledi. Şoke eden olay ise, gelin adayı olarak kendini göstermesi oldu.

Evlat edindiği çocukla evlendi

Endonezya Güney Sumatra'da 65 yaşındaki Mbah Gambreng isimli büyükanne, geçen yıl evlat edindiği 24 yaşındaki Ardi Waras ile evlendi. İlginç evlilik Endonezya'da olay oldu.

Endonezya yerel basınında çıkan haberlere göre 65 yaşındaki Mbah Gambreng, varlıklı bir kadın olarak biliniyor. Kendi çocukları hatta torunları bulunan kadın, geçtiğimiz yıl içerisinde 24 yaşındaki Ardi Waras isimli genci evlat edindi.

Oğluna şefkat gösteren kadın diğer evlat edindiği çocuklar gibi kendisiyle ilgilendi. Daha önceki evlatlıkları olan 3 kızdan torunları bulunan kadın, bir süre sonra oğlundan da evlenmesini istedi.

Annesinin evlenmesi yönündeki teklife sıcak bakan Ardi, annesi Mbah'ın "Benimle evlenir misin?" teklifi karşısında şoke oldu. Ancak daha sonra bu teklifi kabul ederek evliliğe ilk adımı attı.

Endonezya adetlerine göre Ardi'nin evlenmeden önce karısına belirli bir miktar çeyiz parası ödemesi gerekiyordu. Mbah, bu parayı da kendi cebinden karşıladı ve görkemli bir düğünle evlatlık oğluyla hayatını birleştirdi.