76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan’ın son hali şaşkınlık yarattı! Görenler tanıyamadı: Tanıyabilene aşk olsun!

Süperstar Ajda Pekkan’ın son fotoğrafı adeta olay oldu. 76 yaşındaki Pekkan’ın değişimi sosyal medyada çok konuşuldu. Birçok kullanıcı Pekkan’ın son halini tanıyamadı.

76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan’ın son hali şaşkınlık yarattı! Görenler tanıyamadı: Tanıyabilene aşk olsun!

Süperstar Ajda Pekkan’ın Bursa konserine katılan oyuncu Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı’nın paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. Avcı ve Kasabalı çifti sanatçı Ajda Pekkan’la çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Avcı’nın paylaşımında, 76 yaşındaki Pekkan'ın yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü sanatçının son görüntüsü sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

Paylaşıma gelen yorumlar arasında Pekkan’ın Avcı'dan daha genç göründüğüne dair yorumlar yer aldı.

Avcı paylaşımında "Çok düşündüm ne yazabilirim diye ama kelimeler karşısında kifayetsiz kalıyor. Güzelliğine, duruşuna, disiplinine çok hayranım. İyi ki…" notunu düştü.

76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan’ın son hali şaşkınlık yarattı! Görenler tanıyamadı: Tanıyabilene aşk olsun! - Resim : 1

Cenk Eren ile öpüşme görüntüleri olay olmuştu

76 yaşındaki süperstar Ajda Pekkan ile 56 yaşındaki şarkıcı Cenk Eren'in öpüştüğü görüntülerin ifşa olması magazine bomba gibi düşmüştü. İkili görüntülerin ardından açıklama yapmıştı.

Bodrum'da sahne arkasında Cenk Eren ile öpüşürken görüntülenen Ajda Pekkan'dan açıklama geldi. Cenk Eren'in sahnesi bittikten sonra içeri girerken kendisinin de sahneye çıkmak üzere olduğunu belirten Pekkan, ünlü şarkıcının yalnızca ellerinden tutarak yanağından öptüğünü söylemişti.