8 tane kolu vardı, aheste aheste yürüdüğü sırada tek bir hamleyle kollarından birini omuzundan çıkarıp fırlattı. Zom yapan bile şaşırdı

Her okyanusta bulunan bir canlı olan yengeç, doğasever bir kişi tarafından görüntülendi. 8 tane kolu bulunan yengeç yürüdüğü esnada bir anda kollarından birini çıkarıp fırlattı. O anlar kameralara anbean yansırken izleyenler resmen şaştı kaldı.

Denizde en fazla 1500 metre derinliğe kadar inebilen yengecin en büyük silahı kıskaçları olarak bilinir. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise bir yengecin kıskacını çıkarıp attığı anlar defalarca kez izlendi.

KISKACINI ÇIKARIP ATTI

Otçul ve etçil beslenen yengeç çevredeki bir kişi tarafından aheste aheste yürürken kayıt altına alındı. Hayvan kayıtta olduğu esnada bir anda durdu ve tek hamleyle en güçlü silahı olan kıskacını çıkarıp attı. Videoyu izleyen herkes adeta şaştı kaldı.

 İNSANIN BURNUNU BİLE KOPARABİLİR 

Oldukça keskin ve güçlü olan kıskaçları olan yengeçler insanın burnunu bile koparabilir. Bu yüzden kendini tehlikede hissettiği anda kıskaçlarını harekete geçirir. Kıskaçları bir refleks gibi oldukça ani çalışır ve siz ne olduğunu anlamadan yengece yakalanmış olursunuz.