8 yaşındaki ikiz kardeşler düğün töreniyle evlendi! Düğünün arkasında akılalmaz bir neden yatıyor

Tayland’da duyanların inanmakta güçlük çektiği bir olay meydana geldi. 8 yaşındaki Chiranan Wattana ve ikiz kardeşi Kanoklak 9 keşişin gerçekleştirdiği bir düğün töreniyle evlendi. Anne evliliğin yasal bir bağlayıcılığının bulunmadığını ve sadece çocuklarının ruhlarının rahat etmesi için bu yolu seçtiklerini ifade etti.

8 yaşındaki ikiz kardeşler düğün töreniyle evlendi! Düğünün arkasında akılalmaz bir neden yatıyor

Tayland’da   8 yaşındaki Chiranan Wattana ve ikiz kardeşi Kanoklak gelinlik ve damatlık giydirilerek evlendirildi. Sosyal medyada oldukça tepki toplayan düğünün neden yapıldığını anne açıkladı. Sebebi duyanlar kulaklarına inanamadı.

8 yaşındaki ikiz kardeşler düğün töreniyle evlendi! Düğünün arkasında akılalmaz bir neden yatıyor - Resim : 1

SKANDAL DÜĞÜNÜN NEDENİ ŞAŞIRTTI

İkiz kardeşlerin annesi rüyasında sıklıkla çocuklarını suya düşerken gördüğünü söyleyerek bir tapınağa gidiyordu. Tapınaktaki keşişler çocukların geçmiş hayatlarında sevgili olduklarını ancak evlenemediklerini söyleyerek bu kötü şansın peşlerini bırakmayacağını ifade etti. Çocuklarının kötü şanstan kurtulmalarını isteyen anne onları evlendirdi. Anne törenin yasal bir bağlayıcılığının bulunmadığını ve sadece çocuklarının ruhlarının rahat etmesi için bu yolu seçtiklerini dile getirdi.