9 aylık hamile kadın, eski sevgilisi ile yeni sevgilisini ayırmaya çalışırken çocuklarının gözü önünde öldürüldü

Doğumuna 5 gün kala iki çocuklu bir anne, eski sevgilisini ile yeni sevgilisini ayırmaya çalışırken çocuklarının gözü önünde öldürüldü. Dünya, ABD'de yaşanan ve hamile annenin bebeği ile birlikte katledilmesi olayını konuşuyor.

9 aylık hamile kadın, eski sevgilisi ile yeni sevgilisini ayırmaya çalışırken çocuklarının gözü önünde öldürüldü

Doğumun için gün sayan anne, kendi evinde eski sevgilisi ve yeni erkek arkadaşı arasındaki çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken iki çocuğununu gözü önünde başından vurularak can verdi. Genç kadının doğurmak için gün saydığı bebeğinin de onunla birlikte ölmesi yürekleri dağladı. 

31 yaşındaki Shanice Young adındaki kadının doğacak bebeği için verdiği partide iki çocuğunun babası ile hamile olduğu bebeğin babası arasında çıkan kavgaya kurban gitti.

9 aylık hamile genç kadın başına isabet eden kurşunla oracıkta can verdi. Açıklama yapan baba ise kızının eski sevgilisi ve iki kızının babası tarafından uzun süredir tehdit edildiğini söyledi. Acılı baba 3. torununun 5 gün sonra doğacağını vurgulayarak "Bu bebek geliyor... Baba hazırlan' dedi. Ben hazır olacağımı söylemiştim" diyerek yaşadığı acıyı anlattı.

Biri 16 diğeri 15 yaşındaki kızları annelerinin ölümüne şahit oldu

Herkesi dehşete düşüren olay kadının 15 ve 16 yaşındaki iki kızının gözleri önünde meydana geldi. Küçük kızlar annelerinin yaşaması için gelen ambulansa yerleştirilmesi için çırpındı.

Bebeği de onunla birlikte öldü

Çocukları gözü önünde öldürülen kadının ablasının paylaştıkları ise yürek yaktı. Abla Metania, kız kardeşinin ölümü için düzenlenen bir anma töreninde "Shanice bir kurbandı. Dört çocuğu yoktu - iki çocuğu vardı ve üçüncüsü onunla birlikte öldü' diye konuştu.