9 yıldır komadaydı. Kenan Işık'ı yolda gördük diyerek ortalığı ayağa kaldırdılar. Kenan Işık iyileşti mi?

Sosyal medyada yayılan asılsız haberler şaşkınlık yarattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, sokakta Kenan Işık'ı gördüklerini iddia etti ancak olayın aslı bambaşkaydı.

9 yıldır komadaydı. Kenan Işık'ı yolda gördük diyerek ortalığı ayağa kaldırdılar. Kenan Işık iyileşti mi?

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 9 yıl önce gittiği saunada ayağının kayması nedeniyle başını çarparak komaya girdi. Ailesi tarafından çok iyi şekilde bakımı devam eden Işık hakkında son olarak ortaya atılan asılsız haberler büyük bir şaşkınlığa neden oldu. 

SEVENLERİNİN KAFASINI KARIŞTIRDI

9 yıldır evinde tedavisi devam eden Kenan Işık'ın son sağlık durumu hayranları tarafından merak edilirken ortaya çıkan bir görüntü sevenlerinin kafasını karıştırdı. Ailesi ve sevenleri tarafından iyileşeceği gün iple çekilen Kenan Işık son olarak dikkat çeken bir olayla anıldı.

9 yıldır komadaydı. Kenan Işık'ı yolda gördük diyerek ortalığı ayağa kaldırdılar. Kenan Işık iyileşti mi? - Resim : 1

BAMBAŞKA BİRİ ÇIKTI

Kenan Işık'ı sokakda görenler gözlerine inanamadı. "Nasıl, Kenan Işık iyileşti mi?" yorumları yapılan o kişi kim? Bakan dönüp bir daha baktı ama gerçek bambaşka çıktı...

9 yıldır komadaydı. Kenan Işık'ı yolda gördük diyerek ortalığı ayağa kaldırdılar. Kenan Işık iyileşti mi? - Resim : 2

KARDEŞİ

Kenan Işık'ı gördüm sananlar yanıldı. Kenan Işık'a ikizi kadar benzeyen bu kişi kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık'tan başkası değil... İşte benzerlikleriyle kafaları karıştıran Kenan Işık'ın kardeşi...