90 milyon euroluk şok! Yıldız futbolcu uzun süre sahalardan uzak kalacak! 80 milyon dolar maaşı da ödenecek

Brezilya Milli Takımı’nın FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Uruguay’a 2-0 yenildiği maçta sakatlanan yıldız futbolcu Neymar’dan kötü haber geldi. Sezon başında 90 milyon euro bedelle transfer edilen futbolcunun sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünde yırtık tespit edildiği için ameliyat olacağı kaydedildi. Yıldız futbolcu uzun süre sahalardan uzak kalacak.

90 milyon euroluk şok! Yıldız futbolcu uzun süre sahalardan uzak kalacak! 80 milyon dolar maaşı da ödenecek

FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında Uruguay evinde Brezilya’yı konuk etti. Uruguay mücadeleyi Darwin Nunez ve Nicolas de la Cruz’un attığı gollerle 2-0 kazandı. Maç sırasında sakatlanan ve sahayı gözyaşları içinde terk eden Neymar'ın sağlık durumu belli oldu.

90 milyon euroluk şok! Yıldız futbolcu uzun süre sahalardan uzak kalacak! 80 milyon dolar maaşı da ödenecek - Resim : 1

ÇAPRAZ BAĞI VE MENİSKÜSÜ YIRTILDI

Kulübü Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'den yapılan açıklamada, sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünde yırtık tespit edilen 31 yaşındaki oyuncunun ameliyat edileceği ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı belirtildi. Bu sürenin 9 ay olması bekleniyor.

90 milyon euroluk şok! Yıldız futbolcu uzun süre sahalardan uzak kalacak! 80 milyon dolar maaşı da ödenecek - Resim : 2

Sezon başında 90 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Paris Saint-Germain'den (PSG) Arabistan temsilcisine transfer olan Neymar, yeni takımında 5 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti.

Ayrıca Neymar, 80 milyon dolar maaş ve 32 milyon dolar ekstra gelir olmak üzere 112 milyon dolar kazanıyor.