Moda dünyası yasta: Ünlü model evinde ölü bulundu!

90'lı yılların parlayan yıldızı, efsane model Stella Tennant, evinde ölü bulundu. Ünlü modelin ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Vogue dergisine verdiği pozlarla bir döneme damga vuran ünlü model Stella Tennant'in 4 çocuğu bulunuyor.

Moda dünyası yasta: Ünlü model evinde ölü bulundu!

Verdiği pozlarla 90'lı yıllara damga vuran efsane model Stella Tennant, hayatını kaybetti. Stella Tennant'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Karl Lagerfeld, Versace başta olmak üzere ünlü tasarımcıların defilelerinde podyuma çıkan, çok satan dergilerin kapakları için poz veren Tennant'ın ölüm haberi ailesi tarafından doğrunladı. Stella Tennant'ın evinde cansız bedeninin bulunduğu açıklandı.

50'inci doğum gününü kutladıktan günler sonra hayatını kaybeden Tennant'ın ailesi, ünlü modelin 22 Aralık'ta yaşamını yitirdiğini söyledi.

Moda dünyası yasta: Ünlü model evinde ölü bulundu! - Resim : 1

"Stella harika bir kadındı"

Tennant'ın ani ölümünün büyük bir kayıp olduğunu belirten ailesi, "Stella harika bir kadındı ve hepimiz için esin kaynağıydı. Çok özlenecek" dedi.

Ünlü modelin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. 

Moda dünyası yasta: Ünlü model evinde ölü bulundu! - Resim : 2

Stella Tennant kimdir?

Stella Tennant, 1993 yılında Vogue dergisinin İngiltere edisyonu için verdiği pozla kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı. Daha sonra da ünlü firmaların tanıtım yüzü olarak görev aldı.

Stella Tennant, 1999 yılında İskoçya'da dünyaya geldi. 1999 yılında David Lasnet ile evlenen Tennant, kısa bir süre önce kocasından ayrılmıştı. Tennant, bu evlilikten dört çocuk sahibi olmuştu.

Moda dünyası yasta: Ünlü model evinde ölü bulundu! - Resim : 3

1998 yılında ilk hamileliğinde mesleğine veda eden Stella Tennant daha sonra tekrar podyumlara döndü.