İrfan Can Kahveci: “Burayı çok özlemişim"

A Milli Futbol Takımı’nın yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte İrfan'ın o açıklamaları

İrfan Can Kahveci: “Burayı çok özlemişim"

A Milli Futbol Takımı’nın yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sabah yapılan antrenman öncesinde İrfan Can Kahveci basın mensuplarına konuştu.

İrfan Can Kahveci: “Burayı çok özlemişim" - Resim : 1İrfan Can Kahveci, uzun bir aradan sonra yeniden milli takımda bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Burayı çok özlemişim. İnşallah gol yemeden Uluslar Ligi’ni tamamlarız. Hedefimiz 2 maçta gol yemeden 6 puan almak. Şu anda benim açımdan her şey yolunda gidiyor ve inşallah bunu burada da sürdürürüm. Milli takımdan bir süre uzak kaldım. Sakatlıklar oldu, performans düşüklüğü de oldu. Ama tekrar burada olduğum için mutluyum. Milli forma için mücadele etmek benim adıma mutluluk verici” dedi.

Dünya Kupası’ndaki favorisi sorulan İrfan Can, “Dünya Kupası’nda favorim yok. Benim favori takımım her zaman Türkiye” derken, maçlarda daha çok sorumluluk almasıyla ilgili de, “Fiziksel olarak iyi olduğum zaman kendimi maçlara verebiliyorum. Çok şanssız zamanlar geçirdim. İnşallah sonrası benim için iyi olur ve daha çok denerim her şeyi saha içinde” cümlelerine yer verdi.

Milli Takım’da aile ortamı olduğunu da sözlerine ekleyen İrfan, “Güzel bir aile ortamı var burada. Hocamız da sıcak kanlı. Genç kardeşlerimize de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.