Ebrar Karakurt neden farklı forma giydi? İşte giydiği tişört ile verdiği mesaj

Milletler Ligi üçüncülük maçında Sırbistan karşısına çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Ebrar Karakurt, giydiği farklı formayla gündem oldu. Karakurt'un, voleybolda eşitliği vurgulamak için hazırlanan "Eşit Tişört" adıyla bilinen formayı giydiği ortaya çıktı.

Ebrar Karakurt neden farklı forma giydi? İşte giydiği tişört ile verdiği mesaj

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi'nde Sırbistan karşısına bronz madalya için çıkarken, Ebrar Karakurt'un takımdan farklı giydiği forma sosyal medyada gündem oldu.

Voleybolunsesi.com'un verdiği bilgiye göre, ilk kez geçen sene FIVB Voleybol Milletler Ligi Final etabında uygulanan Equal Jersey (Eşit Tişört), bu sene de finallerde kullanıldı.

Voleybolda eşitliği kutlamanın önemini vurgulamak için, dünyanın en büyük voleybol yıldızları bir kez daha Ankara (Kadınlar Finalleri, 13-17 Temmuz) ve Bologna'daki (Erkekler Finalleri, 20-24 Temmuz) VNL Finalleri'nde Eşit Tişörtler giyiyor.

Geçen sene de Eda Erdem giymişti

Geçen sene kaptan Eda Erdem Dündar, Hollandalı Nimir ile Equal Jersey (Eşit Tişört), giymişti. Bu sene ise Ebrar Karakurt Equal Jersey (Eşit Tişört) ile finallerde yer aldı.

Ebrar Karakurt neden farklı forma giydi? İşte giydiği tişört ile verdiği mesaj - Resim : 2