A Milli Takım teknik direktörü Montella’dan EURO 2024 ve Arda Güler sözleri! Kimleri milli takıma alacağını açıkladı!

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki hedefe ilişkin olarak, “Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz. Dünya Kupası'na da gitmek istiyoruz” dedi. Arda Güler hakkında konuşan Montella, “Arda Güler'i ziyaret ettik. Evet, çok az oynuyor. Umarım bundan sonra daha fazla oynar. EURO24'e 20+3 oyuncu davet edeceğiz. Fiziksel olarak iyi olanları ve maç oynayan isimleri çağıracağız” dedi.

A Milli Takım teknik direktörü Montella’dan EURO 2024 ve Arda Güler sözleri! Kimleri milli takıma alacağını açıkladı!

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Türkiye Futbol Federasyonu ile Prometeon arasında imzalanan resmî sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu.

"TÜRK HALKININ İHTİYAÇLARINA KARŞILIK VERECEĞİZ"

Montella’nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Türkiye ve İtalya dost iki ülke. EURO24'e ulaşmak olmak beni çok mutlu ediyor. Avrupa'da başarılara imza atmak istiyoruz. Hayallerimiz, arzularımız ve heveslerimiz olacak. Bunun için sıkı çalışmalıyız. En üst seviyede olmalıyız. Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz. Almanya'daki Türk vatandaşlarını da mutlu etmek istiyoruz. Dünya Kupası'na da gitmek istiyoruz. Şimdi hedeflerimize en yakından başlamayı planlıyoruz.”

“PROFESYONELCE VE İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“Avrupa'da önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Evet grubu lider bitirdik ama bunlar artık geçmişte kaldı. Önümüze bakmalıyız. Hazırlıklı olup, en üst düzeyde olmalıyız. Profesyonelce ve istikrarlı bir şekilde yürümeyi sürdüreceğiz.”

A Milli Takım teknik direktörü Montella’dan EURO 2024 ve Arda Güler sözleri! Kimleri milli takıma alacağını açıkladı! - Resim : 1

ARDA GÜLER’İN DURUMU

Arda Güler'i ziyaret ettik. Evet, çok az oynuyor. Umarım bundan sonra daha fazla oynar. Çok yetenekli bir futbolcu. Onu çok yakından takip ediyoruz."

MİLLİ TAKIM'A KİMLERİ ÇAĞIRACAĞINI AÇIKLADI

EURO24'e 20+3 oyuncu davet edeceğiz. Fiziksel olarak iyi olanları ve maç oynayan isimleri çağıracağız.”