Stefan Kuntz: İlk 11'de değişiklikler olacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, UEFA Uluslar C Ligi Grup 1'de Litvanya ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz: İlk 11'de değişiklikler olacak

UEFA Uluslar C Ligi Grup 1'de mücadele eden A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci maçında Litvanya ile karşı karşıya gelecek.

Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, salı günü oynanacak mücadele öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz'un açıklamaları şu şekilde:

"Alışık olmadığımız bir zemin"

"Bu saha koşulları tabii ki etkileyecek. Alışık olmadığımız bir zemin. Faroe Adaları maçından sonraki ilk antrenmanı Riva'da yaptık, tabii ki farklı olacak. Futbolcular etkilenecektir ama bu maçlar kafamızda kazanmamız gereken maçlar. Önemli olan karşılaşmaya ve skora dönük düşünmemiz"

"İlk 11'de bazı değişiklikler olacaktır"

"Oyuncuların yorgunluklarına göre ilk 11'de bazı değişiklikler olacaktır"

"Mücadeleden vazgeçmeyen bir takım sahada göreceğimizi düşünüyorum"

"Litvanya Teknik Direktörü Valdas Ivanauskas'ı Almanya'dan tanıyorum, mücadeleden vazgeçmeyen bir takım sahada göreceğimizi düşünüyorum."

"Biz her zaman oyunculara fayda sağlamayı düşünüyoruz"

"Biz her zaman oyunculara fayda sağlamayı düşünüyoruz. Yogadan bahsetmiştik. Bunlardan birisi de bu kitabı hediye etmemizdi. Kitabın yazarını da tanıyorum. Almanya'da çalıştı ve sonrasında kendisini Klopp Liverpool'a aldı."

"Futbolcular, yüzde birini bile alsalar bizim için faydalı olur"

"Futbolcuların doğru şekilde beslenmesi için, dünyanın en iyi takımlarından birinde çalışan birinin kitabının faydalı olacağını düşündük. Futbolcular, yüzde birini bile alsalar bizim için faydalı olur"

"Maçları kazanmak ve grubu lider bitirmek istiyoruz"

"Maçları kazanmak ve grubu lider bitirmek istiyoruz önceliğimiz bu. Ama farklı takımlara karşı, farklı stillere karşı oynamak istiyoruz. Portekiz ve İtalya gibi rakiplere karşı farklı stilde oynamanız gerekiyor."

"Oyunu domine ederek oynamamız gerekiyor"

"Kasım ayında da güçlü rakiplere karşı oynama ihtimalimiz var. Kimseyi suçlamıyorum ama C Ligi'ndeysek bunu hak etmişiz demektir. FIFA sıralamasında bizden alt sıradaki takımlara karşı oyunu domine ederek oynamamız gerekiyor."