A Milli Takımın aday kadrosu açıklandı!

A Milli Takım'ın İskoçya ve Çekya ile oynayacağı müsabakaya davet edilen futbolcular belli oldu. Adana Demirspor'dan Samet Akaydın, Beşiktaş'tan Tayyip Talha Sanuç, Fenerbahçe'den Arda Güler ve Torino'dan Emirhan İlkhan ilk kez aday kadroda yer aldı.

A Milli Takımın aday kadrosu açıklandı!

A Milli Takım'ın 16 Kasım Çarşamba günü İskoçya ile Diyarbakır'da ve 19 Kasım Cumartesi günü Çekya ile Gaziantep'te oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

Milli Takım'ın aday kadrosunda kimler var?

A Milli Takım'a davet edilen oyuncular, 13 Kasım Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Ay-Yıldızlılar, özel maçların hazırlıklarına 14 Kasım Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanlarla başlayacak. Saat 17.00'deki idmanın ilk 30 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak.

A Milli Takım kafilesi, İskoçya karşılaşması için 15 Kasım Salı günü saat 14.30'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Diyarbakır'a gidecek.

A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz ve bir futbolcumuz, aynı gün saat 18.15'te Diyarbakır Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanını toplantının ardından saat 19.00'da stadyumda gerçekleştirecek.

Diyarbakır Stadyumu'nun ev sahipliğinde, 16 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye - İskoçya müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takımımız, İskoçya karşılaşmasının hemen ardından THY'ye ait uçakla Diyarbakır'dan Gaziantep'e geçecek.

A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncumuz, 18 Kasım Cuma günü saat 18.15'te Gaziantep Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını da aynı tesiste 19.00'da yapacak.