ABD'de şoke eden olay: Kendi torununu doğurdu!

ABD'de sağlık sorunları nedeniyle çocuk sahibi olamayan çiftin, hayalleri gerçekleşti. 51 yaşındaki "büyükanne", kızı için taşıyıcı anne oldu.

ABD'de şoke eden olay: Kendi torununu doğurdu!

51 yaşındaki kadın kendi torununu doğurdu! Kızına yaptığı teklif herkesi şaşırttı

29 yaşındaki genç kadın ve eşi, çocuk sahip olmak isteseler de sağlık sorunları nedeniyle bir türlü başaramadı. 51 yaşındaki "büyükanne"nin teklifi ise onlara dünyaları verdi.

ABD'de yaşayan Lockwood çifti bir süredir çocuk sahibi olma hayalleri kuruyordu. 29 yaşındaki Breanna, defalarca hamile kalmaya çabalasa da çeşitli zorluklar yaşadıktan sonra bu düşünceden vazgeçti. Genç kadının annesi, kızına yaptığı teklifle dünya çapında haber oldu. 

ABD'de şoke eden olay: Kendi torununu doğurdu! - Resim : 1

Her zaman çocuk sahibi olma hayalleri kuran 29 yaşındaki Breanna Lockwood, çaresizce hamile kalmaya çalışsa da kalp kırıcı kayıplar yaşadı. 28 yaşındaki kocası Aaron ile tüp bebek de dahil olmak üzere her şeyi denedikten dört yıl sonra, bir aile kurma hayallerinin başarısızlığa mahkum olduğunu düşündü.

51 yaşındaki "büyükanne", kızı için taşıyıcı anne oldu

Ancak Breanna'nın annesi Julie Loving, genç çiftin hayallerini gerçekleştirecek bir teklif yapmaya karar verdi. Bugüne dek 19 tane maraton koşan, sağlıklı yaşamaya, spor yapmaya ve beslenmesine özen gösteren 51 yaşındaki "büyükanne", kızı için taşıyıcı anne olmayı teklif etti.

 ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Chicago kentinden Breanna, ailesinin yaşadığı farklı deneyimi Instagram hesabı üzerinden binlerce insanla paylaştı.

Biri ikizlere olmak üzere iki kez hamile kalmış ancak bebeklerini kaybetmiş olan Breanna Lockwood, sosyal medyadaki 150 bini aşkın takipçisine yaşadığı tecrübeleri aktardı. Çeşitli ameliyatlar da geçiren Breanna, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, çocuk sahibi olmak istediği takdirde kendi hayatını da riske atmış olacaktı. Tüp bebek yöntemini de deneyen ancak verim alamayan Breanna ve Aaron çiftinin yardımına, Julie Loving yetişti ve taşıyıcı anne olmayı teklif etti.

Julie, 2 Kasım'da kendi torunu olan Briar Juliette Lockwood'u dünyaya getirdi. Yeni anne Breanna, mutlu haberi Instagram'da paylaşarak kız bebeğin “kalplerini büyük bir neşe ile doldurduğunu” yazdı.

Kızımı kollarımda tutarken kalbim paylayacak gibi oluyor

Annem zor doğumda bir rock yıldızından farksız olduğunu belirten Breanna, duygu dolu paylaşımında "Cennetten küçük bir dilim olan bebeğimizi dünyamıza getirmek için aldığı fedakarlıklar nefesimi kesiyor. Kızımı kollarımda tutarken kalbim paylayacak gibi oluyor. Kızım için yaptığım her hareket ve verdiğim her karar için cevapları annemin beni nasıl yetiştirdiği üzerinden buluyorum" ifadelerini kullandı.