İntihar ettiğini öldükten sonra böyle duyurdu!

ABD’nin New York kentinde 12 yaşından beri anoreksiya ile mücadele eden 24 yaşındaki Yocheved Gourarie, intihar etti. Genç kız, intihar haberini ertesi gün Instagram hesabından böyle duyurdu.

İntihar ettiğini öldükten sonra böyle duyurdu!

24 yaşındaki Yocheved Gourarie, New York'un cazibe merkezlerinden ‘Vessel’ adlı yapının en üst katından atlayarak yaşamına son verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri genç kızın öldüğünü belirledi.

“Bunu okuyorsanız ben gitmişim demektir"

İntihar planını yaparken Instagram hesabından ‘ileri tarihli paylaşım’ seçeneğini kullanan Gourarie bir gün sonra yayınlanmak üzere bir veda mesajı kaleme aldı:

 “Bunu okuyorsanız ben gitmişim demektir. Neden gittiğimin nedenlerine girmek istemiyorum. Hepiniz hayatımı çok daha mutlu, aydınlık hale getirdiniz. Hiçbiriniz bunun olması için bir şey -ya da daha fazla bir şey- yapamazdınız. Yapabileceğinizin en iyisini yaptınız ve ben bunun için müteşekkirim. Artık acı çekmediğimi düşünerek biraz olsun teselli bulduğunuzu umut ediyorum. Sizi seviyorum.”

Anne-babasına da ayrı bir mesaj bıraktığını belirten Gourarie’nin, çocukluk yıllarından beri anoreksiya (yeme bozukluğu) ve depresyonla mücadele ettiği belirtildi.

12 yaşından beri anoreksiyayla mücadele ediyormuş

Psikoloji ve sinirbilimi eğitimi alan genç kadın, Instagram’da paylaştığı bir mesajda 12 yaşından beri anoreksiyayla mücadele ettiğini yazmış, Ulusal Yeme Bozuklukları Birliği’ni çalışmalarından ötürü övmüştü.