ABD'de gizemli olay! Ne bulgu ne bir bilgi var! Derin yaralar içinde bulunan genç kıza ne oldu?

ABD'nin Kentucky eyaleti, aylardır çözüme kavuşturulamayan gizemli bir olayla gündemde... Üniversite öğrencisi genç bir kız, kaldığı yurt odasında yerde hareketsiz yatarken bulundu. Ancak genç kızın vücudu morluklar ve derin kesiklerle doluydu. Üstelik genç kız da kendisine ne olduğuyla ilgili en ufak bir fikre sahip değildi. Polis olayla ilgili şimdiye kadar herhangi bir ipucuna ulaşamadı. Zira genç kızın yaralı halde bulunduğu odada ne kan, ne hasar ne de herhangi bir işaret vardı.

ABD'de gizemli olay! Ne bulgu ne bir bilgi var! Derin yaralar içinde bulunan genç kıza ne oldu?

ABD'nin Kentucky eyaletinde yer alan Asbury Üniversitesi öğrencisi Isabella Willingham, 27 Kasım tarihinde kaldığı yurt odasının zemininde tepkisiz yatarken bulundu. 21 yaşındaki genç kızın vücudu morluklar ve derin kesiklerle doluydu.

Kampüse döndükten sonra kızlarından saatlerce haber alamayan endişeli ebeveynler gece yarısı gelen bir telefonla sarsıldılar. Yurt müdürü kızlarının hastaneye kaldırıldığını ve yoğun bakıma alındığını haber verirken, görüştükleri sağlık görevlileri genç kızın 23 dakika boyunca nefes alamadığını söylediler.

Hürriyet'te yer alan habere göre Isabella Willingham 2 haftasını Kentucky Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdi. Gizemli olay endişeleri de beraberinde getirdi. Jessamine Şerif Ofisi genç kıza ne olduğuna dair bir soruşturma başlatırken aile kızlarının başına gelenlerden üniversite yönetimini sorumlu tuttu.

TIRNAKLARI SÖKÜLDÜ

Isabella'nın vücudunda derin yaralar vardı, bacakları şişmişti. Kendine geldiğinde protez tırnaklarının söküldüğünü fak etti ancak başına ne geldiğine dair hiçbir fikri yoktu.

Hastaneye kaldırıldığı gün neler olduğunu hatırlamadığını söyleyen genç kız olay günü yurt odasından hiç ayrılmadığına inandığını söyledi.

Üstelik yetkililer de korkunç olayın arkasında kimin olduğuna dair en ufak bir ipucu bulamadı. Şerif Kevin Grimes konuya ilişkin açıklamasında "Bu genç bayanın başına gelenler yüzde yüz şaşırtıcı. Onun bir kurban olduğuna inanıyoruz ancak olayın arkasında kimin olduğunu bilmiyoruz" dedi.

KANIT EKSİKLİĞİ DURUMU CİDDİ HALE GETİRDİ

Polis o gece yaşananların parçalarını bir araya getirmek için kamera görüntülerini inceledi, yurt sakinleriyle konuşmak için yüzlerce saat harcadı ancak kanıt eksikliği durumu çok daha ciddi hale getirdi.

Soruşturmanın kafa karıştırıcı olduğuna dikkat çeken Şerif Grimes, genç kızın kaldığı yurt odasının arandığını anlattı ve " Sıradan bir yurt odasıydı. Kan yok, hasar yok, odada herhangi bir çılgınlığa dair işaret yoktu. Bizi şüphelendiren şey bacaklarındaki yaralanmaların muhtemelen beş veya altı saat sonrasına kadar bize bildirilmemesiydi." ifadelerini kullandı.

RAPORLARA GÖRE İSTİSMAR YOK

Willingham'ın ailesi, NBC News'e yaptıkları açıklamada toksikoloji raporlarında teciz, tecavüz gibi endişe verici bir bulguya rastlanmadığını söyledi.Isabella da kendisine saldırmak isteyebilecek kimseyi tanımadığını ve birisinin ona zarar vermek istemesine yol açabilecek herhangi bir şey yapmadığını vurguladı.

Isabella NBC News'a yaptığı açıklamada hayatta olduğu için şanslı olduğunu vurguladı ve "Saldırıdan kurtuldum, nefes alamadığım 23 dakika boyunca benden vazgeçmeyen ilk müdahale ekiplerine müteşekkirim. Onlar sayesinde hayattayım" dedi.