ABD'li oyuncu Ben Affleck İstanbul'da tatil yapıyor

Ben Affleck, kendisine 2012 yılında Oscar kazandıran "Argo" filminin bir bölümünü çektiği İstanbul'a bu kez tatil için geldi. "İstanbul benim favori şehrim" diyen Affleck, çocuklarıyla birlikte şehrin tarihi yerlerini gezdi.

ABD'li oyuncu Ben Affleck İstanbul'da tatil yapıyor

Ünlü ABD'li oyuncu Ben Affleck, çocuklarıyla birlikte İstanbul'ta tatil yapıyor. 

Son olarak "Air" filminin yönetmen koltuğuna oturan Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck İstanbul'a geldi. Oscar Ödülleri'nde En İyi Film ödülünü kazanan "Argo" (2012) filminin bir bölümünü İstanbul'da çeken oyuncu, çocuklarıyla birlikte şehri gezdi.

Daha önce verdiği bir röportajda "İstanbul benim favori şehrim" diyen oyuncunun Sultanahmet'te bir otelde kaldığı biliniyor.

Oyuncu İstanbul'a eski eşi Jennifer Garner ile birlikteliğinden olan çocukları Violet Anne, Seraphina Rose Elizabeth ve oğlu Samuel Garner ile geldi.

Affleck'e 20 yıl sonra sürpriz bir şekilde bir araya geldiği ve görkemli bir törenle dünyaevine girdiği ünlü şarkıcı Jennifer Lopez eşlik etmedi.

Oyuncunun çocuklarıyla birlikte Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı, Ayasofya Camii ve Yerebatan Sarnıcı'nı ziyaret ettiği biliniyor.

Oyuncu, İstanbul'daki hayranları tarafından boğazdaki bir restoranda yemek yerken de görüntülendi. (NTV)