ABD'li star "Umarım herkes hazırdır" diyerek duyurdu: Tüm hayranları ücretsiz katılabilecek

ABD'li şarkıcı Bleta "Bebe" Rexha, 28 Temmuz 2023 Cuma günü Roblox'a gelecek olan ilk metaverse konserini duyurdu. Rexha, "Umarım herkes birlikte zamanda geriye yolculuk ederken eğlenceli ve enerjik bir yolculuğa hazırdır" dedi.

ABD'li star "Umarım herkes hazırdır" diyerek duyurdu: Tüm hayranları ücretsiz katılabilecek

"Me, Myself & I", "Hey Mama" gibi şarkılarla tanınan Arnavut asıllı ABD'li şarkıcı Bleta "Bebe" Rexha, ilk metaverse konserini duyurdu.

Ünlü isim, "Metaverse'nin büyük bir hayranı olarak, ilk Roblox konserimi en büyük hayranlarımdan bazılarıyla ve yol boyunca harika Harmony Hills'te tanışacağım tüm yenileriyle paylaşmaktan daha fazla heyecan duyamazdım. Umarım herkes birlikte zamanda geriye yolculuk ederken eğlenceli ve enerjik bir yolculuğa hazırdır" dedi.

ABD'li star "Umarım herkes hazırdır" diyerek duyurdu: Tüm hayranları ücretsiz katılabilecek - Resim : 1

1970'ler temalı sanal konser, Warner Music Group'un Roblox'taki popüler müzik temalı dünyası Harmony Hills'de 28 Temmuz'da prömiyer yapacak ve hafta sonu boyunca her saat başı yeniden yayınlanacak.

Bebe Rexha'nın hayranları; konsollar, PC'ler, cep telefonları ve tabletler dahil olmak üzere çoğu platform ve cihaz üzerinden Roblox'ta konsere ücretsiz olarak katılabilecek.

Öte yandan Bebe Rexha, birkaç ay önce New York konseri sırasında büyük bir şok yaşamıştı. Sahnedeyken telefon fırlatılan telefon gözüne gelen Rexha, yaralanmıştı. (NTV)